Hangi Monitör Daha İyi

İkisi de fiyatlarına göre berbat ürünler. Hatta berbat ürünler.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

?

Bütçen ne kadar istediğin özelikler nedir ona göre bir öneri yapayım ve ne tür oyunlar oynuyorsun
FPS 240 hz olsun bütçe 6k 7k 8k 9k olur IPS nedir bilmiyorum ya da flat Ips iyileri bunlarmış galiba ıps olanları önerirsen sevinirim ya da arkadaşların attıkları nasıl sizce iyi bir monitör almak istiyorum bu fiyatlarda

FPS 240 hz olsun bütçe 6k 7k 8k 9k olur IPS nedir bilmiyorum ya da flat Ips iyileri bunlarmış galiba ıps olanları önerirsen sevinirim ya da arkadaşların attıkları nasıl sizce iyi bir monitör almak istiyorum bu fiyatlarda
Bilgisayar özelliklerin ne? Ona göre yukarda atılan 240hz QHD monitörü alabilirsin, en mantıklısı o olur, 1080p oynarım diyorsan yine twisted minds olanı alabilirsin

2k - 4k ?

Bilgisayar özelliklerin ne? Ona göre yukarda atılan 240hz QHD monitörü alabilirsin, en mantıklısı o olur, 1080p oynarım diyorsan yine twisted minds olanı alabilirsin
bilgisayarımda rx570 var şuanda yakında 4070 li sistem alıcağım 60 k ya onun için monitörü önceden alıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fark etmez 240 hz olsun ya da hz i daha yüksekte olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,285
Üyeler
190,721
Son üye
Scobyduu
Geri