Öneri 2500 Tl Dfgt alınır mı?

Yigkikt

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
186
Bütçe
2500
Selam arkadaşlar 2500tlye bulunduğum ilde temiz bir dfgt buldum. Ürünü yüz yüze görüşerek test edip alacağım. 2500tl makul bir fiyat mıdır dfgt için? Ve test sırasında nelere dikkat etmem gerek bilgilendirir misiniz?

kupanız hayırlı olsun bnce alınır

sen fb li değil misin?
Bilgisayar özelliklerin sarı lacivert olduğu için fenerli olduğunu düşünüp demiş olabilir
Yok hocam beşiktaşlıyım hiç aklıma o çıkarımın yapılabileceği gelmemişti. Gideyim de siyah beyaz yapayım😅
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bilgisayar özelliklerin sarı lacivert olduğu için fenerli olduğunu düşünüp demiş olabilir
Ne dersin alınır mı bu arada

Yok hocam beşiktaşlıyım hiç aklıma o çıkarımın yapılabileceği gelmemişti. Gideyim de siyah beyaz yapayım😅

Ne dersin alınır mı bu arada
Reis kusura bakma konuya daldım lap diye ama hiçbir fikrim yok direksiyon piyasasına uzağım

Ama sorunsuzsa fiyat olarak makul geldi hep 3-3.5 civarı satılıyor

Reis kusura bakma konuya daldım lap diye ama hiçbir fikrim yok direksiyon piyasasına uzağım

Ama sorunsuzsa fiyat olarak makul geldi hep 3-3.5 civarı satılıyor
Sorun yok dedi kendisi inceleyip alacağım sanırım çok teşekkür ederim

• Beğen
Reaksiyonlar: Ascl
Alınır, çok gürültülü çalışır ama o fiyata da 900 derece direksiyon seti kalmadı herhalde

Alınır, çok gürültülü çalışır ama o fiyata da 900 derece direksiyon seti kalmadı herhalde
Kullandınız mı hocam şahsen çünkü bakıyorum birisi abartıldığı kadar gürültülü değil diyor birisi çok gürültülü diyor gece oynanmaz falan diyen gördüm. Bu kadar sesli mi gerçekten?

Kullandınız mı hocam şahsen çünkü bakıyorum birisi abartıldığı kadar gürültülü değil diyor birisi çok gürültülü diyor gece oynanmaz falan diyen gördüm. Bu kadar sesli mi gerçekten?
G25 kullandım uzun süre, DFGT'nin ondan daha gürültülü çalıştığını biliyorum. G25 bile rahatsız ediyordu beni

Geri