oznyldzz123
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Bu iki klavye arasinda cevremdede herkes ikiye bolunmus durumda kimsi razer varken asus bos diyor kimisi asus razeri tokat manyagi yapar diyor sizce hangisini secmeliyim
İkisi de kötü klavyeler. Bütçen ne kadar?Bu iki klavye arasinda cevremdede herkes ikiye bolunmus durumda kimsi razer varken asus bos diyor kimisi asus razeri tokat manyagi yapar diyor sizce hangisini secmeliyim
Ful mü istiyorsunuz yoksa küçükte olur mu?2000-2200
Sagolun hocam full istiyordum sagolun tavsiye icinFul mü istiyorsunuz yoksa küçükte olur mu?
Full için:
Küçükler:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
![]()
1054.45TRY 25% OFF|GamaKay MK61 60% kablolu RGB mekanik klavye Gateron optik anahtarı puding Keycaps68 tuşları sıcak değiştirilebilir oyun klavyesi| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Attığım royal kludge'i alabilirsiniz. Veya şunu:Sagolun hocam full istiyordum sagolun tavsiye icin
ikiside kötü mü hahaha sen biraz araştır birşeyler öğren sonra gel bu formaİkisi de kötü klavyeler. Bütçen ne kadar?
Kötü tabi canım kardeşim. Asıl sen birşeyler öğren gel foruma sırf markaya 5 katı fazla para vermek yerine adam gibi bir şey aldırıyorum arkadaşa.ikiside kötü mü hahaha sen biraz araştır birşeyler öğren sonra gel bu forma![]()
hahaha aldır aldır yarın birgün bozulunca bir sıkıntı yaşınca yazılım desteği olmayınca görürüz daha markası belli olmayan şeyleri aldır milleteKötü tabi canım kardeşim. Asıl sen birşeyler öğren gel foruma sırf markaya 5 katı fazla para vermek yerine adam gibi bir şey aldırıyorum arkadaşa.
Asus manyağı bir arkadaş olduğun konulardan belli oluyor ama marka sevdası en kötü hastalıklardan biri umarım en kısa sürede aşarsın.
Sana şuan sövsem haklıyım o kadar geri kafalısın ki. Bu klavyeler yukardakiler gibi malzeme kalitesi 5 paralık Cherry MX switch kullanan vasat klavyeler değil. Dünyanın en kaliteli switchlerine sahipler ayrıca kasa kaliteleri binlerce kez kaliteli. Ek olarak hot swap özellikleri mevcut senin Asusunda switch bozulunca garanti bitince ne halt yiyorsun? Hiçbirşeyhahaha aldır aldır yarın birgün bozulunca bir sıkıntı yaşınca yazılım desteği olmayınca görürüz daha markası belli olmayan şeyleri aldır millete![]()
Ha bu arada bu klavyelerin (gamakay özellikle) yazılım desteği ve kalitesi kat kat daha iyi ve daha anlaşılır. Haberin olsun bilmediğin konularda akıl vermeye çalışma aklını alırlar.hahaha aldır aldır yarın birgün bozulunca bir sıkıntı yaşınca yazılım desteği olmayınca görürüz daha markası belli olmayan şeyleri aldır millete![]()
sende sövecek cesaret var mı ki söverim falan diyorsun o biraz yürek ister ki sende de yok merak etme sövecek kadar erkek değilsin tipten de belli zatenSana şuan sövsem haklıyım o kadar geri kafalısın ki. Bu klavyeler yukardakiler gibi malzeme kalitesi 5 paralık Cherry MX switch kullanan vasat klavyeler değil. Dünyanın en kaliteli switchlerine sahipler ayrıca kasa kaliteleri binlerce kez kaliteli. Ek olarak hot swap özellikleri mevcut senin Asusunda switch bozulunca garanti bitince ne halt yiyorsun? HiçbirşeyUza şimdi
Kendi cahilliğinle sana iyi eğlenceler şuraya 20 tane bilgili adam etiketlerim birtanesi de asus veya blackwidow önermez bu fiyata. Cahilliğine acıyorum kesin Rival 3 falan kullanıyorsundur AEPSDLFKLŞKDSLŞH
Ha bu arada bu klavyelerin (gamakay özellikle) yazılım desteği ve kalitesi kat kat daha iyi ve daha anlaşılır. Haberin olsun bilmediğin konularda akıl vermeye çalışma aklını alırlar.
Bilerek cevap vermiyorum ki sana uyarı yedireyim aciz varlık senisende sövecek cesaret var mı ki söverim falan diyorsun o biraz yürek ister ki sende de yok merak etme sövecek kadar erkek değilsin tipten de belli zaten![]()
Böyle ip seviyesi orangutanlardan bile düşük arkadaşları dinleme boşuna dostum. Attığım klavyeler teknik özellik olarak kat kat çok daha iyi switch ve keycap kalitesine sahipler. Attıklarıma bakabilirsin.Agalar alti ustu tavsiye konusu actim kavga etmeye ne gerek var