Okullara İmam Atanması

Bozkurt58

80+
Reaksiyon skoru
291
Çoğu kişi neden atandığını bilmiyor ama okullara imam veya vaiz atanacağı yönünde haberler var.Sizce sebebi ne?İyi mi oldu kötü mü oldu?

Çoğu kişi neden atandığını bilmiyor ama okullara imam veya vaiz atanacağı yönünde haberler var.Sizce sebebi ne?İyi mi oldu kötü mü oldu?
Okula dahi gitmem burası arabistan değil arabistana gidebilir memnun olmayan burası laik türkiye cumhuruyetidir o kadar.

Ancak atanma durumu kesin derecesinde ama hatta İzmir de falan protesto edilmiş.
Hocaları astı diyorlar ya atatürke sırf bu yüzden sevmiyorlar böyle adamları astı atatürk haklıydıda bennim okulumda öğretmen niyetine imam gelse ben asardım direk atam keşke sen olsaydında şu hocayıda sen assaydın

Haberi sadece sol cenah sayfaları paylaşmış. Genelde bu durumda asılsız oluyor.

WhatsApp-Image-2023-06-18-at-12.31.24-PM.jpeg

Hocaları astı diyorlar ya atatürke sırf bu yüzden sevmiyorlar böyle adamları astı atatürk haklıydıda bennim okulumda öğretmen niyetine imam gelse ben asardım direk atam keşke sen olsaydında şu hocayıda sen assaydın
Öğretmen niyetine değil her okula 1 tane olucak şekilde atanmış.Hocaları asma konusunda ise evet Atatürk asılcak hoca kılıklı hainleri astı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aslında şuan LGBT olaylarından dolayı tüm dinleri temsil edicek bir kişi atanabilirdi.Tabi sıkı bir denetim altında.

Bunu başka yere çekebilecek popcorn akıllı arkadaşlar olabilir btw.
Atama bir kere daha saygı duydum
Hocam popcorn benim için komedisyendir bu herif Stallin Almanlar dan Ayetel Kursi ile korundu demişti, Shakespeare e Şeyh Pir demişti ve hatta keşke Yunan galip gelseydi sözlerinden sonra Atatürk bunun dedesini nasıl görmemiş diye düşünmedim değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,390
Üyeler
186,882
Son üye
atatürküseviyorum
Geri