Sellier
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 940
Beyaz rengi varsa ben de alırımbeyaz rengi varsa onu isteyecegim siparis gectim zaten yarin bile fiyaati artabilir , artsa da sasirmam zaten
Beyaz rengi varsa ben de alırımbeyaz rengi varsa onu isteyecegim siparis gectim zaten yarin bile fiyaati artabilir , artsa da sasirmam zaten
umarım vardır bu gün mağzayla konuşacağımBeyaz rengi varsa ben de alırım
kablolu klavye fiyat olarak cazip olsa da kablosuz rahatligi bir baskabende kaptım bitane bugun razerden iyi mi ettim bilemedim gecen glodıus model d aldım 1100 TL ye iade etcem mecburen onu
dock olmasada normal sarj aleti varmışDaha önce pilli kablosuz mouse kullanmıştım. Şarz istasyonu olmadan gelmesi nasıl bir eksisi oluyor peki
@B1L0İndirim iyi güzel ama keşke şarj da olsaydı.
Konusu var bu arada. https://forum.donanimarsivi.com/konu/razer-viper-ultimate-1389-TL.757474
sordun mu beyaz rengi varmıymışbeyaz rengi varsa onu isteyecegim siparis gectim zaten yarin bile fiyaati artabilir , artsa da sasirmam zaten
yokmuş sadece siyahsordun mu beyaz rengi varmıymış
haste biraz daha hafif ama viper daha ucuz hafif , hafiflik iatiyorsan haste ya da model o ya donHyperx Haste Wireless mı Razer Viper Ultimate mi?
ürün şuan geldi taktım bakalım nasıl olacakyokmuş sadece siyah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
haste biraz daha hafif ama viper daha ucuz hafif , hafiflik iatiyorsan haste ya da model o ya don
foto felan at ilk deneyimlerini paylaş bizle , zamanın varsa inceleme yap hattaürün şuan geldi taktım bakalım nasıl olacak![]()
öteki mouseme göre bir tık daha küçük ve daha hafif(razer deathadder v2) çok beğendim kablodan kurtulduğuma çok mutluyum şimdilik güzel görünüyor biraz oyun oynamam gerek.arkadaşım 2 gün önce vatandan 2.500 tl ye viper v2 pro modelini almış aldığı modelde mouse altında dock girişi yok benim bu aldığım modelde dock şarj aleti girişi mevcut ayriyetten uyguna dock bulursam alabilirim.foto felan at ilk deneyimlerini paylaş bizle , zamanın varsa inceleme yap hatta
dock bulursam bende alirim ama gerek olacagini sanmiyorum sabit biryerde kalan bir insan degilim sürekli sehir degistiririm (oyuzden laptop kullaniyorum) , daha oncede kotu bir marka pw3325 sensorlu kablosuz fare kullanmiatim dongle kaybettikten sonra kabloya gectim asiri zorlayici birsey kablo , kablosuz candır , bende guzel bir inceleme yazarim . Scatezlerine cok laf ediliyor sence nasil , aldiktan sonra buyuk ihtimalle wraith skatezle degistirecegim benöteki mouseme göre bir tık daha küçük ve daha hafif(razer deathadder v2) çok beğendim kablodan kurtulduğuma çok mutluyum şimdilik güzel görünüyor biraz oyun oynamam gerek.arkadaşım 2 gün önce vatandan 2.500 TL ye viper v2 pro modelini almış aldığı modelde mouse altında dock girişi yok benim bu aldığım modelde dock şarj aleti girişi mevcut ayriyetten uyguna dock bulursam alabilirim.