❌İndirim Bitti! Xbox Game Pass Ultimate 3 Yil 1035 TL !!!! (NAYS 935/835 TL)

Benimde aboneliğim var bir ay kadar oldu uzatma bende mi yapamam iade etmem mi gerekiyor ?
Ben daha önce hiç abonelik almadığımdan benim yoktu direk yaptım ama şöyle düşünüyorum, hali hazırda ultimate yoksa bu mantıkla hepsi olmalı. Ultimate varsa iade gerekiyor

Şuan aboneliğim vardı zaten. Onu mu yenilemesini kapatacağız?
Aynen yenileme kapatıp tekrardan satın alınca üstüne süre eklemiş oluyorsunuz. Yani siz satın aldığınız her 3ay yada 1 ay uzatma olmuş oluyor. 3 farklı yerden (live gold-pc-konsol) aldıktan sonra 1 ayda ultimate çakınca hepsi birleşip 3 yıla çıkıyor

Nays ile aylık 25,97ye
Nays olmadan 28,75e geliyor baya iyi eyvallah
nany maks kaç liraya kadar cash back verıyorusta
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynen yenileme kapatıp tekrardan satın alınca üstüne süre eklemiş oluyorsunuz. Yani siz satın aldığınız her 3ay yada 1 ay uzatma olmuş oluyor. 3 farklı yerden (live gold-pc-konsol) aldıktan sonra 1 ayda ultimate çakınca hepsi birleşip 3 yıla çıkıyor
en sonda 1 kere mı ultımate alıcaz yoksa her sene sonu 3 kere mı

• Beğen
Reaksiyonlar: 90's
Nays ile aylık 25,97ye
Nays olmadan 28,75e geliyor baya iyi eyvallah
Nays ile toplam ne yapıyor konuya ekleyeyim

En sonda 1 kere ultimate

Nays ile toplam ne yapıyor konuya ekleyeyim

En sonda 1 kere ultimate

Nays %20 vererek en fazla 100 lira indiriyor o da 935 yapar

En fazla 100 lira iade yapıyor yani. Eğer 500 535 olarak iki ayrı nays hesabından ödersen 100er lira düşer, böylece 835e gelir. Öyle de aylığı 23,19tl yapıyor.
bazıları 3 nays hesabı lazım falan dıyordu ondan kafam karışmıştı hocam

Öncelikle konuyu gördüğüm video linki:

Muhtemelen nays ile daha ucuza gelir.

Yaptıklarım:
4 adet 3 aylık live gold aldım. Aboneliği yenilemeyi iptal et seçeneğini yapmanız şart değil. Yenileme kapatmadan 1 yıl alabiliyorsunuz 4x3 ten. (4x75=300)

12 tane pc game pass (bilgisayar game pass) aldım. Burada kritik nokta aboneliği yenilemeyi kapatmazsanız ilk satın alımdan sonra abonelik satın aldığınız sayfada uzat seçeneği çıkmıyor. (12x30=360 TL)

Daha sonra 11 tane konsol için game pass aldım. Abonelik yenileme kapatmanız şart değil alınabiliyor aynı satın alım sayfasından. (11x30=330 TL)

11 tane satın alma sebebimiz son bir adet game pass ultimate alıcaz.

Son olarak 1 aylık game pass ultimate alacaksınız. 45 TL. Bunu alırken zaten 2026 gözükecek. Abonelik yenileme kapatıp kapatmamak size kalmış.

Toplam ne ödedik?
300+360+330+45 toplamda 1035 TL. Nays ile ne kadara gelir bilmiyorum çünkü nays kullanmadım ben.

Kanıtlar:
sadece pc var alınır mı acaba?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,701
Üyeler
186,520
Son üye
cevaphakki
Geri