J.Sparrow
80+ Bronze
- Katılım
- 1 Temmuz 2020
- Mesajlar
- 1,811
- Reaksiyon skoru
- 1,475
dünya haritasında KKTC var kankam iyi bakDünya haritasında KKTC'de yok.
dünya haritasında KKTC var kankam iyi bakDünya haritasında KKTC'de yok.
İşid Irak'la Suriye'yi ele geçirince Irak Suriye'ye işid cumhuriyeti dememişlerdi? Hala Irak Suriye olarak geçiyor fakat yönetim başkasındaydı? Şu an Suriye'nin ve ırakın yarısı PKK YPG Ve Kürtlerin Elinde?Hocam kürt bir arkadaşım var 20 yıldır haritada kürdistanı arıyor hala bulamadı![]()
PUHAHAHAHAHAHdünya haritasında KKTC var kankam iyi bak
Ülkede konsoloslukları bulunması onları ülke yapmaz.Bu gün bir çok ülke 'nin Türkiye'de konsolosluğu yok ama onların var artı olarak TBMM'de HDP Var?
İşid Irak'la Suriye'yi ele geçirince Irak Suriye'ye işid cumhuriyeti dememişlerdi? Hala Irak Suriye olarak geçiyor fakat yönetim başkasındaydı? Şu an Suriye'nin ve ırakın yarısı PKK YPG Ve Kürtlerin Elinde?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
PUHAHAHAHAHAH
İşid Irak'la Suriye'yi ele geçirince Irak Suriye'ye işid cumhuriyeti dememişlerdi? Hala Irak Suriye olarak geçiyor fakat yönetim başkasındaydı? Şu an Suriye'nin ve ırakın yarısı PKK YPG Ve Kürtlerin Elinde?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
PUHAHAHAHAHAH
HDP = Kürdistan, böyle olmadığını söylememiz sadece kendimizi kandırmamız anlamına gelir. + Bir ülkede konsolosluk açmak o bölgenin güçlü olduğu anlamına gelir hâlen daha doğu şehilerinde devlet makamı olan yerlerin tabelalarında yasak olmasına rağmen kürtçe tabelalar var bu bir güç gösterisidir. Haritada gözükme konusunda çok basit Irak'la anlaşıp toprak satımı yapması ve resmileşmesi. Bu kadar İsrail gibi.Ülkede konsoloslukları bulunması onları ülke yapmaz.
Değerli hiç yapmaz.
Lakin Mecliste HDP'nin olması sizin açınızdan onlara ne gibi bir avantaj sağlıyor?
Biraz açık konuşur musunuz?
@Mehmet Yılmaz hocam bu konuyu kapatım iyi yerlere gitmezSakin ve mantık, varmı yokmu varsa nerede?
Alıntıyı görüntüle
al eşek tam eşeksin
doğu bölgeleri diyerek genellemen aşırı mantıksız olur.Doğu bölgesinde yaşayanların uydurduğu bir yer. Öyle bir ulus, ülke bu topraklar içinde asla var olmayacaktır
Türkiye İle Kürdistan Bölgesel Yönetimi Arasında Açılan Yeni Uluslararası Zet Sınır Kapısı