Kürdistan diye bir yer varmı?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Hocam kürt bir arkadaşım var 20 yıldır haritada kürdistanı arıyor hala bulamadı :D
İşid Irak'la Suriye'yi ele geçirince Irak Suriye'ye işid cumhuriyeti dememişlerdi? Hala Irak Suriye olarak geçiyor fakat yönetim başkasındaydı? Şu an Suriye'nin ve ırakın yarısı PKK YPG Ve Kürtlerin Elinde?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

dünya haritasında KKTC var kankam iyi bak
PUHAHAHAHAHAH

Bu gün bir çok ülke 'nin Türkiye'de konsolosluğu yok ama onların var artı olarak TBMM'de HDP Var?
Ülkede konsoloslukları bulunması onları ülke yapmaz.
Değerli hiç yapmaz.
Lakin Mecliste HDP'nin olması sizin açınızdan onlara ne gibi bir avantaj sağlıyor?
Biraz açık konuşur musunuz?

Uygunsuz davranış
İşid Irak'la Suriye'yi ele geçirince Irak Suriye'ye işid cumhuriyeti dememişlerdi? Hala Irak Suriye olarak geçiyor fakat yönetim başkasındaydı? Şu an Suriye'nin ve ırakın yarısı PKK YPG Ve Kürtlerin Elinde?

PUHAHAHAHAHAH
1687375968127.png

al eşek tam eşeksin

PUHAHAHAHAHAH
1687375939128.png

1687375966100.png

Hani kürdistan?

Ülkede konsoloslukları bulunması onları ülke yapmaz.
Değerli hiç yapmaz.
Lakin Mecliste HDP'nin olması sizin açınızdan onlara ne gibi bir avantaj sağlıyor?
Biraz açık konuşur musunuz?
HDP = Kürdistan, böyle olmadığını söylememiz sadece kendimizi kandırmamız anlamına gelir. + Bir ülkede konsolosluk açmak o bölgenin güçlü olduğu anlamına gelir hâlen daha doğu şehilerinde devlet makamı olan yerlerin tabelalarında yasak olmasına rağmen kürtçe tabelalar var bu bir güç gösterisidir. Haritada gözükme konusunda çok basit Irak'la anlaşıp toprak satımı yapması ve resmileşmesi. Bu kadar İsrail gibi.

Peki madem koca dünyada KKTC'yi tek Türkiye tanıyor, Kürdistan'ı 208 resmi ülkeden kaçı tanıyor?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri