blackeagLe11
80+
- Reaksiyon skoru
- 11
Arkadaşlar cep telefonumda vodafone kullanıyorum taahhütüm bitiyor bu ay. Sizce hangi operatöre geçmeliyim hangi indirim var?
Ucuz kullanmak istiyorsan Vodafone ile devam et. Orta fiyatlı iyi bir kalite arıyorsan Türk Telekom’a geç. Bana en hızlısı lazım kazıklanmak istiyorum dersen de Türkcell idealArkadaşlar cep telefonumda vodafone kullanıyorum taahhütüm bitiyor bu ay. Sizce hangi operatöre geçmeliyim hangi indirim var?
Valla türk telekom istiyorumda uygun paket yok ki hepsi 200tl ve üstüUcuzluk arıyosan Türk Telekom, kalite arıyorsan Turkcell veya Vodafone kullanabilirsin.
Son yıllarda hiç kullandın mı? Kullanmadıysan bence bir ara kullan fikrin değişebilir.Türk Telekom asla önermem. Aşırı yavaş asla işini görmez.
KullanıyorumSon yıllarda hiç kullandın mı? Kullanmadıysan bence bir ara kullan fikrin değişebilir.
Türk Telekom'a geçin hcm.Arkadaşlar cep telefonumda vodafone kullanıyorum taahhütüm bitiyor bu ay. Sizce hangi operatöre geçmeliyim hangi indirim var?
Türk Telekom'a geçin hcm.
Kullanıyorum![]()
Ben kullanmıyorum ailem kullanıyor. Onlardan görerek bu cevabı verdim.Var mı uygun paket?
Annem ve babam kullanıyordu ikiside sadece İnstagrama giriyor fakat onlarda şikayetçiydi ve Vodafone'ye geçtiler.Ben kullanmıyorum ailem kullanıyor. Onlardan görerek bu cevabı verdim.