Kayser-i Rûm
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 364
Bu politika ile sence düzelecek mi?Niye?
Bu politika ile sence düzelecek mi?Niye?
Hahahahah güzel insan parası olan da çok olmayan da çok bunun farkındasın deme? Sokakta istihdam imkanı olmayan dünya kadar işsiz üni mezunu var, zor geçinen dünya kadar insan var. Sen sadece bodrumdaki yazlığın üzerinden analiz edersen durumu vay halimize.Aslında şöyle bir gerçek var bunu kimse söylemiyor.
Benim bodrumda yazlığım var normalde günlük 300-500 TL arası değişen kiralama fiyatını cumartesi pazar olmak üzere 2 günlük 10 000 TL ye kiraya verdim ve 5dk da tutuldu. Yani bir an 20kmı deseydim diyesim geldi
Yani işin özeti fiyatları ne kadar yüksek tutsanda müşterisi her zaman oluyor demekki ekonomide sorun yok gibi hissediyor insan.
Yaşın ne bence 12-9 arası
İçinden geçiyorlarAbi doların yükselmesi için ülkenin içinden geçmeleri gerek![]()
Bir seçenek daha eklenmeli kur yükselir alım gücü artar. Bence öyle olacak.2024 Yada daha ileri yıllarda ekonomi düzelir mi?
: DDİçinden geçiyorlar![]()
weow japonya/çin mıyız hoca bizBir seçenek daha eklenmeli kur yükselir alım gücü artar. Bence öyle olacak.
Eklenmiyor maks bu kadar olsun bence.Bir seçenek daha eklenmeli kur yükselir alım gücü artar. Bence öyle olacak.
Kendi düşüncem ?: DD
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
weow japonya/çin mıyız hoca biz
TamamdırEklenmiyor maks bu kadar olsun bence.
Yaşlanırız hocam.2071 i bekleyin![]()
2028'i Beklesek?2071 i bekleyin![]()
doğrudur hocam o zaman ben yanlış anlamışım birilerine sarmaya çok meraklıyım sanırım bu aralar pardonKendi düşüncem ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tamamdır