Mafia: Definitive Edition indirimde alınır mı ?

Mafia: Definitive Edition alınır mı ?

• Oy kullanan toplam üye
    18

Skanjoks

80+
Reaksiyon skoru
6
Mafia: Definitive Edition indirimde alınır mı ? Mafia 2 kütüphanemde zaten var ve mafia 3 çok beğenilmediği için "Mafia Trilogy" paketini satın alıp ekstradan 60 tl civarı para harcamak istemiyorum
Mafia: Definitive Edition alınır mı ? Parasına değer mi ? Teşekkürler.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2023-07-02 142541.png
    Ekran görüntüsü 2023-07-02 142541.png
    176.4 KB · Hit: 166
Mafia: Definitive Edition indirimde alınır mı ? Mafia 2 kütüphanemde zaten var ve mafia 3 çok beğenilmediği için "Mafia Trilogy" paketini satın alıp ekstradan 60 TL civarı para harcamak istemiyorum
reis kesinlikle alınır

Mafia: Definitive Edition indirimde alınır mı ? Mafia 2 kütüphanemde zaten var ve mafia 3 çok beğenilmediği için "Mafia Trilogy" paketini satın alıp ekstradan 60 TL civarı para harcamak istemiyorum
Mafia 2 güzelmi ben direk trilogy alacaktım hiç biri yokdiye 2 de kötüyse sace 1ri alayım

Mafia 2 güzelmi ben direk trilogy alacaktım hiç biri yokdiye 2 de kötüyse sace 1ri alayım
Kanka mafia 2 witcher 3 ten sonra en sevdiğim oyundur çok hatırlamıyorum ama 3 ya da 4 kez bitirmiş olmam lazım defalarca oynamama rağmen her seferinde sarıyor. atmosferi çok iyi yaşatıyor sana o zamanları şiddetle tavsiye ederim.

Alınır, geçen ay bitirmiştim güzel bir oyun. Mafia 3 gibi değil.

Alınır ama oyun hem çabuk bitiyor hemde bittikten sonra freeride'da çok bir şey yapamıyorsun açık dünyası o kadar iyi değil. Hikayesi için alınır ama.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mafia 3 gibi değil.
Mafia3 diğer mafia oyunları gibi hikaye odaklı değil açık dünya odaklı, o yüzden karşılaştırmak mantıklı olmaz.

Alınır ama oyun hem çabuk bitiyor hemde bittikten sonra freeride'da çok bir şey yapamıyorsun açık dünyası o kadar iyi değil. Hikayesi için alınır ama.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mafia3 diğer mafia oyunları gibi hikaye odaklı değil açık dünya odaklı, o yüzden karşılaştırmak mantıklı olmaz.
Aynı serinin 3. oyunu, böyle bir karşılaştırma yapmak uç değil bence.

Screenshot_1.png

bende nie 65 TL

Boş konuşuyorsun bilip bilmeden..
DUqes9eX4AACA-n.jpg

Uzatma, millet mafia 3'e kötü eleştiri yaparken ya bu gta tarzı oyun abi ondan kötü olmuş diyerek eleştirmedi aldığı puanlar ortada. Ayrıca yapımcısı da biz GTA tarzı oyun yaptık mafia serisiyle alakalı bir oyun değil diye açıklama yapmadı. Kendi kendine tanılar koyuyorsun sonra millete boş konuşuyorsun diyorsun.

Uzun sürmeyen akıcı, hikaye odaklı bir mafia oyunu. Beklentine göre değişir ama Mafia 2 gibi değil, Mafia 2 daha GTA gibi hissetiriyor bana mesela ama bu oyun tam bir Mafia oyunu. 3üncü oyunu da önermem bitirdim, Definitive Edition ile 3ün mekanikleri neredeyse aynı zaten. Nefis ara sahneli güzel hikayeli kafa yormayan bir oyun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,983
Üyeler
192,850
Son üye
fwimner
Geri