Yardım Hdmi Ve Dp Kaç Hz Verir

cıstakmessi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
388
Merhaba arkadaşlar yeni monitor Gigabyte g 24 F aldım
1.soru ben HDMI ile bapladım 180 Hz alabilir miyim HDMI ile ekran kartı ASUS 6650 XT.
2. ise şimdi onceden kullandııgm 2. Monitorude bağlaman istiyorum ama tek VGA girişi var ona VGA to DP alsam olur mu
Ya da elimde VGA to HDMI var 1 tane DP alıp gigabytmı DP ile bağlayayım yoksa VGA to top alıp 2 cı monitörümu.

Zaten monitörle birlikte DP kablosu gelecektir, ikinci monitörüne vga to hdmi bağla, boşa masrafa gerek yok.

Başlığı biraz daha açsaydınız keşke. Birde başlıkta acil felan yazmak yasak.
Monitörle beraber kablo gelicektir aynı zamanda.

Hdmı 2.0 ile geliyor 180hz alabilirsin. Ben hdmı ile uzun bir süre kullandım şuan dp ye geçtim hdr açtım çok daha mutluyum hem bu sayede diğer monitörü de takabilirsin daha güzel olur.

Merhaba arkadaşlar yeni monitor Gigabyte g 24 F aldım
1.soru ben HDMI ile bapladım 180 Hz alabilir miyim HDMI ile ekran kartı ASUS 6650 XT.
2. ise şimdi onceden kullandııgm 2. Monitorude bağlaman istiyorum ama tek VGA girişi var ona VGA to DP alsam olur mu
Ya da elimde VGA to HDMI var 1 tane DP alıp gigabytmı DP ile bağlayayım yoksa VGA to top alıp 2 cı monitörümu.
G24f lerde coil whine sorunu var. 170 hz kullanamıyorum rahatsız ediyor max 120 - 144 kullanırsın belki kulaklıkla

G24f lerde coil whine sorunu var. 170 hz kullanamıyorum rahatsız ediyor max 120 - 144 kullanırsın belki kulaklıkla
yo bende yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hdmı 2.0 ile geliyor 180hz alabilirsin. Ben hdmı ile uzun bir süre kullandım şuan dp ye geçtim hdr açtım çok daha mutluyum hem bu sayede diğer monitörü de takabilirsin daha güzel olur.
bende sımdı dp kablopus sıparıs hdmı ıle dpnın ne farkı varkı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

vga to dp alıcaktım ama dedım eskı montıro ıcın almıyım yenı monıtorede yarsın dp dedim zaten bende vga to hdmi var

Geri