Ana Konu Amazon Prime Day Başladı!

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Fiyat olarak makul ama çamur gibi ekrana bakmak istemediğimden başka fırsat çıkmasını bekliyorum.

Fiyat olarak makul ama çamur gibi ekrana bakmak istemediğimden başka fırsat çıkmasını bekliyorum.

Maalesef,ek olarak ekran kartı da 65W'mış,yine de beklediğim fiyata düşerse tercih edilebilir gibi görünüyor.

Arkadaşlar madem indirimler burada toplanacak lütfen yorum atmayın sadece link bırakın sohbet etmeyin bu konu altında LÜTFEN çok karışık olmuş burası

G333 le farkedermi acaba. Pcde kulakiçi çok daha mantıklı cidden
Maalesef ikisini de kullanmadım yorum yapamam :/ , ama gaming için g333 öneriliyor. 5-6 ay önce alacaktım yazın kulak üstü terletiyor diye ve araştırdığım da hep g333 karşıma çıkıyordu, yüksek ihtimalle fark eder GAMING için.

Maalesef ikisini de kullanmadım yorum yapamam :/ , ama gaming için g333 öneriliyor. 5-6 ay önce alacaktım yazın kulak üstü terletiyor diye ve araştırdığım da hep g333 karşıma çıkıyordu, yüksek ihtimalle fark eder GAMING için.
333 var bende bi yılfır kullanıyorum oldukça mrmnunum gerçekten. Özellikle yormaması aşırı iyi. Ama brlki daha iyidir bu diye şeyettiydim😅

• Beğen
Reaksiyonlar: isra
Bu Ana konu o kadar dağılmış ki daha 2 gün oldu indirim başlayalı ama buradan asla istediğiniz bir şeyi arayıp bulma ihtimaliniz yok.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri