LordHasan
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Bu alınır mı?
NoBu alınır mı?
Sebebi nedir? Marka iyi değil mi
G333 le farkedermi acaba. Pcde kulakiçi çok daha mantıklı cidden
Fiyat olarak makul ama çamur gibi ekrana bakmak istemediğimden başka fırsat çıkmasını bekliyorum.
Güzel fiyat,15 bin civarına kadar düşerse ben de düşüneceğim.Yine de fiyat olarak şu anda gayet makul gibi görünüyor,daha düşüğe satan yok araştırdığım kadarıyla.
Fiyat olarak makul ama çamur gibi ekrana bakmak istemediğimden başka fırsat çıkmasını bekliyorum.
Maalesef ikisini de kullanmadım yorum yapamam :/ , ama gaming için g333 öneriliyor. 5-6 ay önce alacaktım yazın kulak üstü terletiyor diye ve araştırdığım da hep g333 karşıma çıkıyordu, yüksek ihtimalle fark eder GAMING için.G333 le farkedermi acaba. Pcde kulakiçi çok daha mantıklı cidden
333 var bende bi yılfır kullanıyorum oldukça mrmnunum gerçekten. Özellikle yormaması aşırı iyi. Ama brlki daha iyidir bu diye şeyettiydimMaalesef ikisini de kullanmadım yorum yapamam :/ , ama gaming için g333 öneriliyor. 5-6 ay önce alacaktım yazın kulak üstü terletiyor diye ve araştırdığım da hep g333 karşıma çıkıyordu, yüksek ihtimalle fark eder GAMING için.