- En İyi Cevap
- 17
- Reaksiyon skoru
- 72,667
Konuda kavga edip konuyu kirletenler konudan uzaklaştırıldı.
Ayrı konu açıp sadece link paylaşın diyenlere de bi el atıver sana zahmet o şekilde isteyen biri cesaret edip açsın konuyu kendi her link geldikçe güncellesin o zaman yazıp durmasınKonuda kavga edip konuyu kirletenler konudan uzaklaştırıldı.
O kadar indirim istiyorsa gezsin konuda. 130 sayfalık konuyu bölmenin mantıklı bir yanı yok.Ayrı konu açıp sadece link paylaşın diyenlere de bi el atıver sana zahmet o şekilde isteyen biri cesaret edip açsın konuyu kendi her link geldikçe güncellesin o zaman yazıp durmasın
Aynen öyleO kadar indirim istiyorsa gezsin konuda. 130 sayfalık konuyu bölmenin mantıklı bir yanı yok.
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0007R4J30/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&th=1 bu da var hocam çok isteyeneBenim gibi hot wheels koleksiyonu yapan varsa fiyat bedavanın bedavası şuan tekliler 50 liraya satılıyo zaten herhangi bir oyuncakçıda 4 araba fiyatına 10 araba çok iyi
Ne kadar ölüAgalar ölü paraya 4k 144hz monitör bulan olursa lütfen bana haber versin baktım göremedim ben
130 sayfalık konunun 10-15 sayfası zaten ayrı link sayfası açılsın adı altında mesaj var. Sorun indirim isteyen insanların 130 sayfayı gezip link bulmakta zorlanması. Bu istek kadar mantıklı bir şey yok, sadece link paylaşacak insan lar bu kadar basit bir istek neden engelleniyor ? bunun neresi sorun çıkartabilir ?O kadar indirim istiyorsa gezsin konuda. 130 sayfalık konuyu bölmenin mantıklı bir yanı yok.
Yani yüzde 20 30 ucuza olursa şimdi alırım yoksa kışa kadar bekliycemNe kadar ölü
hocam bu ürün hala duruyor almak istersenizAgalar ölü paraya 4k 144hz monitör bulan olursa lütfen bana haber versin baktım göremedim ben