Ana Konu Amazon Prime Day Başladı!

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Ayrı konu açıp sadece link paylaşın diyenlere de bi el atıver sana zahmet o şekilde isteyen biri cesaret edip açsın konuyu kendi her link geldikçe güncellesin o zaman yazıp durmasın
O kadar indirim istiyorsa gezsin konuda. 130 sayfalık konuyu bölmenin mantıklı bir yanı yok.

son 10 sayfayı okudum spora gidip gelmiştim insanların yemin ediyorum içi çürümüş kalitesiz tipler çoğu mesaj atmak isteyen atar istemeyen atmaz okur sadece forumun olayı zaten mesaj atmak kimse size 5 kuruş bi para kazandırmak zorunda değil çok istiyosanız gidin açın 10 kişi bi wp grubu linkleyin sabaha kadar birbirinizi :D

Agalar ölü paraya 4k 144hz monitör bulan olursa lütfen bana haber versin baktım göremedim ben

O kadar indirim istiyorsa gezsin konuda. 130 sayfalık konuyu bölmenin mantıklı bir yanı yok.
130 sayfalık konunun 10-15 sayfası zaten ayrı link sayfası açılsın adı altında mesaj var. Sorun indirim isteyen insanların 130 sayfayı gezip link bulmakta zorlanması. Bu istek kadar mantıklı bir şey yok, sadece link paylaşacak insan lar bu kadar basit bir istek neden engelleniyor ? bunun neresi sorun çıkartabilir ?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri