Eren Güven
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,809
Hocam çözünürlük 4k lazım bana. Bu da fiyatına göre iyi sayılır ama bende 1080p monitör var zaten
Hocam çözünürlük 4k lazım bana. Bu da fiyatına göre iyi sayılır ama bende 1080p monitör var zaten
hocam ben 4 binlik anladım onu kusura bakma yaHocam çözünürlük 4k lazım bana. Bu da fiyatına göre iyi sayılır ama bende 1080p monitör var zaten
Ben de biraz yanlış anlatmıştımhocam ben 4 binlik anladım onu kusura bakma ya![]()
130 sayfa gezmek sizce de vakit kaybı değil mi kolay yolu varkenO kadar indirim istiyorsa gezsin konuda. 130 sayfalık konuyu bölmenin mantıklı bir yanı yok.
zaten kalmıyo kankam benim 130 sayfa önce konuşulan indirim sence şuan var mı belirli saatlerde forumda aktif olursanız görürsünüz zaten indirimleri mevzu çok can sıkmaya başladı130 sayfa gezmek sizce de vakit kaybı değil mi kolay yolu varken
İlk 120 sayfadaki indirimlerin %99'u bitmiştir zaten. Son sayfalara refresh atacaksınız sadece.130 sayfa gezmek sizce de vakit kaybı değil mi kolay yolu varken
Bana da atar misin lutfen.Telegram grup linklerini özelden atabilir misiniz?
konu bugün değil günlerdir bu sorun yaşanıyor zaten işten gelen biri o gün içerisinde ki indirimlere bakmak için ortalama 20 30 sayfa gezmesi lazım 10 tane link bakacağız diye günlerdir dile getiriliyor ama konuda düzeltme olmadı en azından bu seferlik böyle oldu yerine 130 sayfada ki indirimler bitti cevabı biraz sıkıntılıİlk 120 sayfadaki indirimlerin %99'u bitmiştir zaten. Son sayfalara refresh atacaksınız sadece.
Ben aldım valla gerçekten sağlam fiyat.baya sağlam fiyatmış
Sukur ya valla.Konuda kavga edip konuyu kirletenler konudan uzaklaştırıldı.
Yani konu açıldığından beri link sayfası açılsın muhabbeti dönüyor, şuan boş savunma atıyorsunuz. ''Refresh atacaksınız sadece'' diyorsun, bugün kim bilir kaç link paylaşıldı kaç sayfa konu konuşuldu, ben neden boş muhabbetlerin arasında gezip link ayıklamak zorundayım ?İlk 120 sayfadaki indirimlerin %99'u bitmiştir zaten. Son sayfalara refresh atacaksınız sadece.