Karacabey
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 799
Hangisini kullandın ?almayın değmez
Hangisini kullandın ?almayın değmez
axe deodorant koku yapıyor almanızı tavsiye etmemBu ürünü alıyorum ama sipariş sürekli iptal ediliyor sebebi nedir?
yeri değil ama axe kesinlikle gelişen pazarlara farklı ürün üretiyor, eski kalitesinden eser yok. rexona nivea vb. erkek modellere bakın.axe deodorant koku yapıyor almanızı tavsiye etmem
Hocam Pro modeli kadar iyi olmasada 45x40cm mousepade göre güzel fiyat.almayın değmez
Ben de Stanley termos aldım ufak bi çizik ve komple toz içinde geldi muhtemelen 2-3 yıldır depoda duran bir ürünü gönderdiler.Monitör aldım 3 tane ölü piksel çıktı. Da v2 pro mouse aldım clickler sorunlu ve kablosuzu çalışmıyor. İndirim niyetine herhalde sorunlu malları iteliyorlar
Acer Aspire 3 ü aldım ben kız kardeşime biraz kalın lenovo'ya nazaran fakat baya hızlı tavsiye ederim güzel fiyat çünkükardeşim için almayı düşünüyorum dizi, okul, office uygulamaları için yt'de 1080p de kasmaycak bir şey olursa sevinirim.
Lenovo IdeaPad Slim 3
ASUS Notebook Laptop
Acer Aspire 3
HP Laptop 15
Lenovo hariç hepsi iyi bence. Asus olanı da içini açıp ekstra ram takamam dersen ele o cihaza kesinlikle lazım.kardeşim için almayı düşünüyorum dizi, okul, office uygulamaları için yt'de 1080p de kasmaycak bir şey olursa sevinirim.
Lenovo IdeaPad Slim 3
ASUS Notebook Laptop
Acer Aspire 3
HP Laptop 15
4gb ram olmasa asus derdim o yüzden acerkardeşim için almayı düşünüyorum dizi, okul, office uygulamaları için yt'de 1080p de kasmaycak bir şey olursa sevinirim.
Lenovo IdeaPad Slim 3
ASUS Notebook Laptop
Acer Aspire 3
HP Laptop 15
Reis 144 hz tn panel 6900 lira sirf benq diye gereksiz bence 5 6 liraya 240hz yada bu fiyatlara 2k 144hz ips panel baksana