Neler Yeni

Ana Konu Amazon Prime Day Başladı!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Supreme_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Furkan AKBALIK
prime day'den bişiler alıpta kargoda sorun yaşayan var mı ? iade etmek istemiyorum iyi indirim aldım, sizce sorun olur mu ? amazon chat'ten biraz bekleyin depodan çıkış yaptırıcaz yoğunluktan dolayı sorun yaşandı falan dediler.

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,131
İsim
Ömer Murat KARACA
Monitör aldım 3 tane ölü piksel çıktı. Da v2 pro mouse aldım clickler sorunlu ve kablosuzu çalışmıyor. İndirim niyetine herhalde sorunlu malları iteliyorlar
Katılıyorum, 2 tane kasa aldım. Birinin psu fanı hafiften sesli, biri dış kutuda hasar olmamasına rağmen pert halde geldi ve psu'su hiç çalışmıyor. Bir de kutulardan birine yumuşatıcı dökülmüş, evin her tarafı yumoş kokuyor😂

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Anıl Kalyoncu
prime day'den bişiler alıpta kargoda sorun yaşayan var mı ? iade etmek istemiyorum iyi indirim aldım, sizce sorun olur mu ? amazon chat'ten biraz bekleyin depodan çıkış yaptırıcaz yoğunluktan dolayı sorun yaşandı falan dediler.
5 6 parçadan fazla verdim bi sıkıntı yaşamadım şuana kadar

BalYiyenZürafa

80+ Bronze
laptop aldım kutudan çay çıktı bu bir sorun sayılır mı?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,777
Üyeler
169,190
Son üye
Meddar
Top Bottom