wake up to reality
80+ Silver
kaça düşmüştü
kaça düşmüştü
484 e mi ne öyle bir şeydi.kaça düşmüştü
Katılıyorum, 2 tane kasa aldım. Birinin psu fanı hafiften sesli, biri dış kutuda hasar olmamasına rağmen pert halde geldi ve psu'su hiç çalışmıyor. Bir de kutulardan birine yumuşatıcı dökülmüş, evin her tarafı yumoş kokuyorMonitör aldım 3 tane ölü piksel çıktı. Da v2 pro mouse aldım clickler sorunlu ve kablosuzu çalışmıyor. İndirim niyetine herhalde sorunlu malları iteliyorlar
5 6 parçadan fazla verdim bi sıkıntı yaşamadım şuana kadarprime day'den bişiler alıpta kargoda sorun yaşayan var mı ? iade etmek istemiyorum iyi indirim aldım, sizce sorun olur mu ? amazon chat'ten biraz bekleyin depodan çıkış yaptırıcaz yoğunluktan dolayı sorun yaşandı falan dediler.
laptop aldım kutudan çay çıktı bu bir sorun sayılır mı?prime day'den bişiler alıpta kargoda sorun yaşayan var mı ? iade etmek istemiyorum iyi indirim aldım, sizce sorun olur mu ? amazon chat'ten biraz bekleyin depodan çıkış yaptırıcaz yoğunluktan dolayı sorun yaşandı falan dediler.
Boşver hocam demle içlaptop aldım kutudan çay çıktı bu bir sorun sayılır mı?
kesinlikle, alt tarafı 15 bin TL lik çay aldım ama tadı aynı normal çay gibi.Boşver hocam demle iç
laptop alırsan oyun oynarsın stres yapar.Çay aksine stres alırlaptop aldım kutudan çay çıktı bu bir sorun sayılır mı?
şuan son durum ne peki ? nasıl çözüm ürettiler ?laptop aldım kutudan çay çıktı bu bir sorun sayılır mı?
pazartesi geri dönüş yapılcak henüz net bir şey yokşuan son durum ne peki ? nasıl çözüm ürettiler ?
hocam bence çayları içmeyin sosyal deney olabilirpazartesi geri dönüş yapılcak henüz net bir şey yok