flyn
80+
- Reaksiyon skoru
- 114
Ben de diyorum çay aldım laptop gönderdi gevşekler. Köy yerinde elektrik yok, internet yok. Semaver mangal laptop birbirimize bakıyoruz yayladalaptop aldım kutudan çay çıktı bu bir sorun sayılır mı?
Evet.Prime day fırsatı altında sunulan bir ürünü daha sonrasında daha ucuza sattığında aradaki farkı hediye çeki olarak mı veriyor amazon??
Bunlar dışında önerisi olan var mı? İçlerinden hangisi iyidir?kardeşim için almayı düşünüyorum dizi, okul, office uygulamaları için yt'de 1080p de kasmaycak bir şey olursa sevinirim.
Lenovo IdeaPad Slim 3
ASUS Notebook Laptop
Acer Aspire 3
HP Laptop 15
herkes alacağını aldı ondanindirimin hiç tadı tuzu ilk günkü heyecanı merakı hiç bir şeyi kalmadı öyle kuru kuru geçip duruyor saatler
Ben de aynı yerden aldım ve sorunsuz ulaştı.3 hafta önce aldım buradan. Sapasağlam ulaştı elime
acer en iyisi kankam al geç direkt düşünmekardeşim için almayı düşünüyorum dizi, okul, office uygulamaları için yt'de 1080p de kasmaycak bir şey olursa sevinirim.
Lenovo IdeaPad Slim 3
ASUS Notebook Laptop
Acer Aspire 3
HP Laptop 15
.Bunlar dışında önerisi olan var mı? İçlerinden hangisi iyidir?
indirimin hiç tadı tuzu ilk günkü heyecanı merakı hiç bir şeyi kalmadı öyle kuru kuru geçip duruyor saatl
3999tl olan cloud 2 Abi 2000tl fiyat ihtiyacı olan yapıştırsın.Prime Üyeleri için günün fırsatı: HyperX Cloud II Gaming Kulaklık KHX-HSCP-RD Kırmızı https://amzn.eu/d/ilcciCa fiyat efsane