Neler Yeni

Ana Konu Amazon Prime Day Başladı!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
enes hünkar
12 mini tekrar gelir mi boşuna beklemeyeyim gece
Gece 1.15 1.20 arası 5-7 stok açılıyor dostum. 2 gece takip ettim dün akşam yakaladım. 2 gecedir aynı saat te indirdiler. Ufak bir taktik te vereyim o saatlerde amazon arama çubuğuna iphone 12 mini yazıp çıkıyor fakat stok yok diyorsa yüksek ihtimal indirime girecektir. Kendi gözlemlerime göre

wake up to reality

80+ Silver
Gece 1.15 1.20 arası 5-7 stok açılıyor dostum. 2 gece takip ettim dün akşam yakaladım. 2 gecedir aynı saat te indirdiler. Ufak bir taktik te vereyim o saatlerde amazon arama çubuğuna iphone 12 mini yazıp çıkıyor fakat stok yok diyorsa yüksek ihtimal indirime girecektir. Kendi gözlemlerime göre
22400e mi düşüyor 2 gündür?

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,100
İsim
Mehmet Yılmaz
Prime Üyeleri için günün fırsatı: HyperX Cloud II Gaming Kulaklık KHX-HSCP-RD Kırmızı https://amzn.eu/d/ilcciCa fiyat efsane
Razer V2 bunu her türlü tokatlar HP üretiyormuş artık bu kulaklığı ve kalitesini çok düşürmüşler bu kulaklık artık tarih oldu yeni modelinden de pek bir şey beklemeyin

dr.luciano

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
929
İsim
Dr Luciano
Razer V2 bunu her türlü tokatlar HP üretiyormuş artık bu kulaklığı ve kalitesini çok düşürmüşler bu kulaklık artık tarih oldu yeni modelinden de pek bir şey beklemeyin
Aynen. Hp satın aldıktan sonra bazı oynamalar yapmış. Kingston Hyperx değil yani...

NiFaKa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Fatih Karamus
Satın alım ekranında 50₺ daha indirimi var şu an. Bence mükemmel fiyatta, bir tane kaptım.

1689445527482.png

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom