3 adet aldım. Teşekkür ederim.
Aldim saol markette kgsi 100 105 falan 85e geldi hemde 500 500 aldim hepsini
reis al sat degilde 90a alcan kaca satcan 0ı zaten indirimsiz 200 gözükküyor belki akakçede 170e var 140amı satcan kapalı kutu 50 lira için foto çek ilana koy adam gelsin uraşcanmı al sat yapcaksan kar marjını az yükselt bence ama ne olursa al sat yapıyom sürümden diyorsan al tabi illa kar bırakırhttps://www.amazon.com.tr/dp/B00CM83SC0/?psc=0 Asus USB BT400 Bluetooth Adaptör 90 TL. Al sata gider mi sizce?
bende hiç inmıyorArkadaşlar bilginize 10 tane 500 gram ekleyince 200 TL düşüyor.
aldıysan inmedzzbende hiç inmıyorrrrrrrr
Hocam bu işlere hiç girmedim zaten de bilgi edinmek için yazdımreis al sat degilde 90a alcan kaca satcan 0ı zaten indirimsiz 200 gözükküyor belki akakçede 170e var 140amı satcan kapalı kutu 50 lira için foto çek ilana koy adam gelsin uraşcanmı al sat yapcaksan kar marjını az yükselt bence ama ne olursa al sat yapıyom sürümden diyorsan al tabi illa kar bırakır
nealdıysan inmedzz
ALDIYSAN daha inmiyor ben 3kg 240tl aldım iptal edcektimde indirim hakkını kullanmışım edemedim birde şöyle bir şey var bazen primede olsan milletin dedigi indirimler gözükmüyor bug heralde
almadım hiçALDIYSAN daha inmiyor ben 3kg 240tl aldım iptal edcektimde indirim hakkını kullanmışım edemedim birde şöyle bir şey var bazen primede olsan milletin dedigi indirimler gözükmüyor bug heralde
Alt kisimda kullan var onu uyguladın mi?almadım hiç