ID-COOLING SE-214-XT Macun

Reaksiyon skoru
16
ID-COOLING SE-214-XT soğutucunun yanında gelen macun kaliteli mi, ekstra macun almaya gerek var mı?

Ben kullandım gayet iş görüyor. Bence bir süre kullan. Bakım yapacağın zaman farklı macunla kullanırsın

İnsanlar bunu çok kafaya takıyor ama en iyi macun ile normal macun arasında taş çatlasın 4 derece fark ediyor.

İnsanlar bunu çok kafaya takıyor ama en iyi macun ile normal macun arasında taş çatlasın 4 derece fark ediyor.
4 derece az değil. ayrıca sadece mevzu derece değil. dandik çin işi macun ve kaliteli macun arasında 5 derece fark var diyelim. dandik olan saniyeler içinde tepe zirveye zıplıyor sıcaklık olarak, kaliteli olan yavaş yavaş çıkıyor.

Hocam 15 derece bile fark edebiliyor çok iyi macunla normal bir macun arasında. Isı iletkenliği dediğimiz bir kavram var.

Mx4 e yakın bi macun kullanılır

Hocam 15 derece bile fark edebiliyor çok iyi macunla normal bir macun arasında. Isı iletkenliği dediğimiz bir kavram var.
Zannetmiyorum doğru olduğunu. Varsa elinizde bir test videosu veya kaynak görmek isterim.

içinden çıkan macun bitene kadar kullan sıcaklık seviyleriini bi kenara kaydet sonra başka macun alınca karşılaştır bizde en azından ne kadar derece fark ettiğini ögrenmiş oluruz :kekw:

Ekler

• Opera Anlık Görüntü_2023-07-17_172014_www.youtube.com.png
    Opera Anlık Görüntü_2023-07-17_172014_www.youtube.com.png
    581.6 KB · Hit: 84
4 derece az değil. ayrıca sadece mevzu derece değil. dandik çin işi macun ve kaliteli macun arasında 5 derece fark var diyelim. dandik olan saniyeler içinde tepe zirveye zıplıyor sıcaklık olarak, kaliteli olan yavaş yavaş çıkıyor.
Hocam yüzey alanı işlemci gibi düşük bir alana verilen W/mk değerinin bu kadar fark etmesi imkansızdır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,209,507
Üyeler
195,029
Son üye
omer6n
Geri