Sirius Blackw
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 3,625
Oyun sayısı arttırmak için kuruşluk oyun önerir misiniz? veya nerden bulurum bunları?
Daha yeni indirimden çıktıkYazdım kenara.En yakın indirim ne zaman?
Bunu kaydedeyim görsel roman festivali strateji festivalinde birşeyler yakalayabilirsem sistemi aldığım gün indirimlerde alacağım eskiden indirimli indirimsiz günlerde oyun alırken artık maalesef indirimli günler hariç oyun alamıyorum çok pahalı
kaydediyimde indirimlerde çökerim nays geri ödeme yapar geleni paycell e atarım o da geri ödeme yapar geleni geri harcarım misss en az 1000 tl harcarımindirimde bu hesabın oyunlarını toplayabilirsin![]()
Sign In
steamcommunity.com
Hocam bu nays nasıl kullanılıyor?Çoğu kiși faydalanıyor bundan bi ben kaldım sanırım.kaydediyimde indirimlerde çökerim nays geri ödeme yapar geleni paycell e atarım o da geri ödeme yapar geleni geri harcarım misss en az 1000 TL harcarım
bende anlayamadim hocam birisi anlatirsa cok iyi olur yaHocam bu nays nasıl kullanılıyor?Çoğu kiși faydalanıyor bundan bi ben kaldım sanırım.
Hocam bu nays nasıl kullanılıyor?Çoğu kiși faydalanıyor bundan bi ben kaldım sanırım.
nays indiriyosun hesap açıyosun banka hesabında veya başka kartından para atıyon nays'a. sonra istediğin oyunu alıyon 1 gün sonra geri ödeme yapıyorbende anlayamadim hocam birisi anlatirsa cok iyi olur ya
nays indir hesap aç oyun alırken nays hesptan alıyosun bu kadar. Nays en fazla 500 tl 100 tl veriyorHocam bu nays nasıl kullanılıyor?Çoğu kiși faydalanıyor bundan bi ben kaldım sanırım.