Snowman T6 Ultra Kule Tipi Soğutucu / Ryzen 5 3600 OC 4.20GHz/4.5GHz Testleri

güzel inceleme olmuş eline sağlık ve teşekkürler <3

Son düzenleme:
Normalde anakartın kutusunda olması lazım ama yoksa internetten satın alman gerekir :(
Hocam anakartın üzerine monte olabilir bende S2H var 2 tarafa montajlı geldi o aparatlar ama bu farklı olabilir çünkü soğutucu için bir aparat.

Hocam Coretemp düzgün ölçmüyor sıcaklığı bende daha yüksek gerekiyor olması geekenden. Ryzen Master ile bakarsanız daha kesin olur sonuclar.

1.39 V cok fazla bu arada ona rağmen serin çalıştırması baya iyi. Uzun süre bu voltajda kullanırsanız sıkıntı çıkarabilir.
1.39 V ile 4.5 ghzlere falan cıkıyorlar.

Hocam Coretemp düzgün ölçmüyor sıcaklığı bende daha yüksek gerekiyor olması geekenden. Ryzen Master ile bakarsanız daha kesin olur sonuclar.

1.39 V cok fazla bu arada ona rağmen serin çalıştırması baya iyi. Uzun süre bu voltajda kullanırsanız sıkıntı çıkarabilir.
1.39 V ile 4.5 ghzlere falan cıkıyorlar.

Biraz önce Ryzen master ile test yaptım sıcaklık değerleri Coretemp ile aynı geldi.
Birde kontrol ettim ki şuan AUTO da ama 1.4 V'de çalışıyor :D

Son düzenleme:
Yüksek sıcaklıklarda saçmalamıştı bende coretemp. Auto çok yüksek tutuyor voltajı bende ısınma problemi yapıyor. Wrath Prism soğutamıyor autoda iken.

Evet teşekkürler ben sürekli o hızlarda kullanmak istediğim için OC yapmıştım.
Hocam üç tane sorum var

1)Biraz büyük demişsiniz incelemenizde kasam Thermaltake Versa J24 sizce sıgarmı?

2)4.2GHZ İçin kaç voltaj verdiniz?

3)OC i Ryzen Master ilemi yaptınız?

Teşekkür ederim.

Hocam üç tane sorum var

1)Biraz büyük demişsiniz incelemenizde kasam Thermaltake Versa J24 sizce sıgarmı?

2)4.2GHZ İçin kaç voltaj verdiniz?

3)OC i Ryzen Master ilemi yaptınız?

Teşekkür ederim.

1) Evet, o kasaya sığar

2) Auto'da kullanıyorum Max 1.4, genelde sabit

3) Manuel olarak yaptım

Geri