Durumu bilmiyorum valla internetten araştır ama az fps alıyosun bence ben low ayarlarda 1080p de r5 5600 gtx 1650 ile 550-600 alıyorum belki işlemcin tam gücünde değildir çok izlekli görselleştirme açık değilse aç valodaMerhabalar, sistemim i5 12400f rx 6750 xt. valoda hem full ayarlarda hem de düşük ayarlarda 260 fps civarı alıyorum. gpu %30 seviyelerinde gezerken cpu en fazla %3ü görüyor . nasıl çözebilirim bu durumu.
olmadı valla reisDurumu bilmiyorum valla internetten araştır ama az fps alıyosun bence ben low ayarlarda 1080p de r5 5600 gtx 1650 ile 550-600 alıyorum belki işlemcin tam gücünde değildir çok izlekli görselleştirme açık değilse aç valoda
Hocam bende 5600 3060 sistem var ben ortalama 250 falan alıyorum. Sen en yüksekten falan mı hesaplıyorsunDurumu bilmiyorum valla internetten araştır ama az fps alıyosun bence ben low ayarlarda 1080p de r5 5600 gtx 1650 ile 550-600 alıyorum belki işlemcin tam gücünde değildir çok izlekli görselleştirme açık değilse aç valoda
performans ayarı dediğin yer burası mı dostumkanka performans ayarlarına gir performans moduna al ve msi center veya Ryzen master uygulaması kurulu ise oradaki ayarlar düşükte kalmıştır.
ve biosun fotosunu atarmısın
bios da buradakanka performans ayarlarına gir performans moduna al ve msi center veya Ryzen master uygulaması kurulu ise oradaki ayarlar düşükte kalmıştır.
ve biosun fotosunu atarmısın
Ekranin kac hzMerhabalar, sistemim i5 12400f rx 6750 xt. valoda hem full ayarlarda hem de düşük ayarlarda 260 fps civarı alıyorum. gpu %30 seviyelerinde gezerken cpu en fazla %3ü görüyor . nasıl çözebilirim bu durumu.
170Ekranin kac hz
temp corela ne demek istediğini anlayamadımevvet performans ayarı o onu performans a çek biosda normal temp core indir oyun at ısıya bakalım birde program açıkken
Hocam valla sorun sizdemi anlamadım valorantta tüm ayarlar en lowda kenar yumşatma vb kapalı sadece çok izlekli görselleştirme açık maç icinde sabit 500 alıyorumHocam bende 5600 3060 sistem var ben ortalama 250 falan alıyorum. Sen en yüksekten falan mı hesaplıyorsun![]()
dediğim gibi sanmıyorum şuan oynuyorum 350 250 gidiyor sizde problem varHocam valla sorun sizdemi anlamadım valorantta tüm ayarlar en lowda kenar yumşatma vb kapalı sadece çok izlekli görselleştirme açık maç icinde sabit 500 alıyorum
işlemci sıcaklıgını örçen program oyun oynarken170
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
temp corela ne demek istediğini anlayamadım