Çözüldü✓ Logitech G29 Alınır mı?

Kendime almıştım babam sahiplendi sürekli ets2 oynuyor her gün 4.5 saat tır sürüyor almanı öneririm çok zevkli

Kendime almıştım babam sahiplendi sürekli ets2 oynuyor her gün 4.5 saat tır sürüyor almanı öneririm çok zevkli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hahaha ben alırsam babamla arabayı takas ederim herhalde o derece zevkliyse:D

Shifterlı G29 ile aynı fiyata sahip neredeyse.
vitesin tekli fiyatı halis mi:D

hahaha ben alırsam babamla arabayı takas ederim herhalde o derece zevkliyse:D

vitesin tekli fiyatı halis mi:D

Size tavsiyem biraz daha koyup RS Pro almanız. Sadece T150 olan modelin pedallarinin malzeme kalitesi berbat ve debriyajı yok.

neyse ozaman boşver kral g29 dan devam sağol tasviyelerin için
Yarın Thrustmaster yeni vitesi TH8S satışa çıkacak. Gelbura sitesine gelecek ve fiyat aralığı 3-4K arasında olacak. Yurtdışı ihracatı 124 dolar şu anda. T150Rs Pro, G29'dan %25 daha güçlü ve pürüzsüzdür. Onu alıp sonrasında TH8S almanızı önerirdim fakat TH8S şu anlık çok garanti olmadığı için G29 bakabilirsiniz. Ardunio Leonardo ile G Shifter Thrustmaster'a takılabiliyor fakat uğraşmak gerek.

benimle aynı kader babamda ets2 için kullanıyor ve benden iyi sistemi var bazen kardeşim kullanıyor

benimle aynı kader babamda ets2 için kullanıyor ve benden iyi sistemi var bazen kardeşim kullanıyor
İlerdeki kendimi gördüm şuan

Yarın Thrustmaster yeni vitesi TH8S satışa çıkacak. Gelbura sitesine gelecek ve fiyat aralığı 3-4K arasında olacak. Yurtdışı ihracatı 124 dolar şu anda. T150Rs Pro, G29'dan %25 daha güçlü ve pürüzsüzdür. Onu alıp sonrasında TH8S almanızı önerirdim fakat TH8S şu anlık çok garanti olmadığı için G29 bakabilirsiniz. Ardunio Leonardo ile G Shifter Thrustmaster'a takılabiliyor fakat uğraşmak gerek.
Aynen az çok o konuda bilgim var da Ardunio işi zor bilmeyince doğal olarak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,547
Üyeler
184,180
Son üye
Mertekinci
Geri