Ne gibi bir karar vermeliyim

By_raskolnikow

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
514
Bütçe
20000
Elimde 5k civarında bir para var ve yakında sezonluk ise başlıyorum 1 ay boyunca günlük 500 civari bir fiyatı alacağım (bu fiyat artabilir) hulasai kelam yaz sonunda elimde 20k para olacak piyasaya bakıyorum bu fiyat bandında istediğim türde laptop bulamıyorum KDV zammı gelmeden önce 25 civarına güzel 4000 serisi laptoplar vardı o yüzden fiyatta biraz esneme yapabilirdim ama şuan bulunduğum şartlar vs fiyatta hiçbir şekilde esneme yapamayacağım sizce nasıl bir yol. izlemeliyim 20k altında güzel bir laptop öneriniz var mıdır çünkü varsa ona göre kişisel bazı şeyler alacağım eğer yine 25k civarında 4000 serisi öneriniz var ise önerilere açığım iyi forumlar

bütün paranı pc ye vermek çok saçma benim genç yaşta yaptığım hatalardan birisi

bütün paranı pc ye vermek çok saçma benim genç yaşta yaptığım hatalardan birisi
Hocam ailem yüzünden öyle çok gezen tozan biri değilim yatırım vs yap diyorsanız da okuyorum ve pek ilgilenemiyorum onun dışında yine ailem çok sıcak bakmıyor ne yapmamı tavsiye edersiniz ve sunuda evliyim şuan bir laptopa ihtiyacım var okulda teknofest vs var kendi dijital projelerim vs var bazen seminerler düzenliyorum onlar içinde gerekli

25k ya herhangi bir 40 serisi laptop yok . En az 30k dan başlıyor ,Lenovo ,msı acer, gibi modeller 45w ekran kartı kullanıyor. Birçok işlemde 3060ın çok gerisinde kaıyor ,yalnızca DLSS 3,0 destekleten işlerde öne geçebilior. Veya aynı fiyata monster alacaksın monster bu konuda çok bonkör 130-140w gücü cimrilik yapmadan sistemlerine koyuyuor. Her ikiside 30k bandında. O yüzden 25-26k bandına inersek sizlere yalnızca 3060 sistem önermek durumunda kalcam. Şimdi bir sistem atmanın mantığı yok fiyatlar çok oynuyor. Yaz sonunda değerlendirme yapmak en mantıklısı.

25k ya herhangi bir 40 serisi laptop yok . En az 30k dan başlıyor ,Lenovo ,msı acer, gibi modeller 45w ekran kartı kullanıyor. Birçok işlemde 3060ın çok gerisinde kaıyor ,yalnızca DLSS 3,0 destekleten işlerde öne geçebilior. Veya aynı fiyata monster alacaksın monster bu konuda çok bonkör 130-140w gücü cimrilik yapmadan sistemlerine koyuyuor. Her ikiside 30k bandında. O yüzden 25-26k bandına inersek sizlere yalnızca 3060 sistem önermek durumunda kalcam. Şimdi bir sistem atmanın mantığı yok fiyatlar çok oynuyor. Yaz sonunda değerlendirme yapmak en mantıklısı.
Aynn öyle knk da bi ürün netleştirelim babında istedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,891
Üyeler
198,210
Son üye
Ahmetttkcmz
Geri