Bu ayakkabılardan hangisini önerirsiniz

Muhammetyzicii

80+ Silver
Reaksiyon skoru
652
Bütçe
2000
Bu 3 ayakkabıdan hangisini tercih edersiniz ben pumacıyım genelde ama ayakkabı bembeyaz diğerleride çok kalıplı duruyor başka ayakkabı bak diyeceksiniz bu fiyatlara anca bu seçenekler çıkıyor

Ekler

• IMG_0499.png
    IMG_0499.png
    715.9 KB · Hit: 65
  • IMG_0498.png
    IMG_0498.png
    409 KB · Hit: 61
  • IMG_0497.png
    IMG_0497.png
    509.9 KB · Hit: 73
Bu 3 ayakkabıdan hangisini tercih edersiniz ben pumacıyım genelde ama ayakkabı bembeyaz diğerleride çok kalıplı duruyor başka ayakkabı bak diyeceksiniz bu fiyatlara anca bu seçenekler çıkıyor
bu paraya af1/dunk düşüyor hocam onlar daha mantıklı bence
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Başka renkleri yok mu bunun? Puma nasıl bu arada
isterseniz dunk H var

Peki benim attıgım nike’lar nasil senin attığın modelde iyi de rengini beğenmedim
air monarch biraz ağır bir model hocam eğer kullanabilecekseniz rahat

Peki benim attıgım nike’lar nasil senin attığın modelde iyi de rengini beğenmedim
biraz daha bütçe varsa

bu paraya af1/dunk düşüyor hocam onlar daha mantıklı bence

air monarchin yerine neden af1 ve dunk gibi daha rahatsiz ayakkabilari onerdinki?
konuya gelecek olursak air monarch rahatligini bulamazsiniz hicbirinde bence. gene de pumada bu sekilde gibi, deneme sansiniz varsa deneyin. fiyatlari ayniysa bence air monarch alin

air monarchin yerine neden af1 ve dunk gibi daha rahatsiz ayakkabilari onerdinki?
konuya gelecek olursak air monarch rahatligini bulamazsiniz hicbirinde bence. gene de pumada bu sekilde gibi, deneme sansiniz varsa deneyin. fiyatlari ayniysa bence air monarch alin
rahattır fakat ağırdır dedim zaten :D ve arkadaşta bu pumayı çok beğeniyorum demiş onun için attığı modele benzer model attım yoksa af1 de dunkta alıp kendim giymam

Hocam peki bu air monarch’ın aynısının farklı modeli var DEDYALLDAY diye onla bu herhalde aynı rahatlığı vermezler değil mi? Hem bu ayakkabının siyah rengi var daha iyi duruyor

Hocam monarch siyah ben alirdim sahsen

monarch iv

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,708
Üyeler
192,774
Son üye
Xiaon
Geri