🔥İndirim ARCTIC MX-6 (4 g) 180TL

İşlemcide sorun olmaz. Ekran kartı ve laptopta sorun çıkarıyor.
2 yıl gider işlemcide MX-4.
@HacıSOFU Yakalamışken şunu da sorayım:
İşlemci_Ryzen 5 5500 son macun.jpeg

5500 işlemcime macun sürerken bir türlü arka plaka tutmadığından macun süremedim. En son macun böyle iken stok fanı oturtup çapraz sıktım. Sizce bu macun yeterli mi? Düzgün dağılmış mıdır?
MX-4 yerine MX-6'yı aradaki fiyat farkı az olduğundan tavsiye ederim. MX-4 çok popüler olsa da pek iyi bir macun değil aslında.

Son düzenleme:
Trendyol dan 200₺ sipariş ettim. Ula bu şimdi mi yapılır. 😁😁😁

Verdim sipariş teşekkürler evde mx4 var ama çok memnun kaldığım söylenemez

Senelerdir 10 seneden fazla mx4 kullanıyorum bu anlık sıçrama nedir ısının bir anda artmasindami bahsediyorsun ve mx4 e gore avantajı olacaksa alıcam
Evet birçok macunda olduğu gibi anlık sıçrama yapıyor ısılar Mx-4 de . Onun bir nebze önüne MX-6 ile geçti Arctic. Aralarındaki en büyük fark da bu. Stabilite.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu konudaki yani amazondaki en güncel sürüm mü hocam
En güncel sürüm Teblion'un sattığı sürüm evet. Şikayetlerden iade bile almıştı zamanında. Muhtemelen kendisi de anladı uçuk kaçık fiyatlara bu ürünün satılmayacağını . Vaz geçip böyle bir fiyat politikasına geçmiş.

MX6 viskozitesi yüksek olduğundan laptoplar için tercih edilebilir. MX-4 laptopa kullanılmamalı. Pump-out oluyor.

Emin misiniz hocam? Benim 5500'e sürdüm. Daha sonra tekrar test edeyim mi?
Normal islemci icin kullanilamaz mi

Elimde hali hazırda wipaste c2 var ama fiyat uygun olduğundan sipariş verdim . mx-4 den %20 daha performanslı olduğu belirtilmiş. Bana göre bu fiyata değerlendirilmeli .

Düşük olması daha mı kötü? İyi mi kötü mü şimdi :D

Yüksek olması iyi tabi ki.

Adı üstünde conductivity yani iletkenlik
.

Bu arada bir yorum yapacağım,

Ya bunda gümüş yoksa bu fiyat ne böyle?
Bildiğin keriz avlıyor arctic.
.gümüş alaşımlı da demiyor.

O paraya nerdeyse 9 gram gümus geliyor Kapalıçarşı'da. Yuh .

Silver thermal compounds may have a conductivity of 3 to 8 W/(m·K) or more, and consist of micronized silver particles suspended in a silicone/ceramic medium. However, metal-based thermal paste can be electrically conductive and capacitive; if some flows onto the circuits, it can lead to malfunction and damage.

The most effective (and most expensive) pastes consist almost entirely of liquid metal, usually a variation of the alloy galinstan, and have thermal conductivities in excess of 13 W/(m·K). These are difficult to apply evenly and have the greatest risk of causing malfunction due to spillage. These pastes contain gallium, which is highly corrosive to aluminium and cannot be used on aluminium heat sinks.

Mx 4 130 ₺

8 gramla arasında buyuk fark yok fıyat olarak 8 gramlık alınsa daha ıyı degıl mı

Ben sipariş verdim , bir sıkıntısı var mı (5600x için ) ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,769
Üyeler
195,724
Son üye
scoras
Geri