Bu neden hep böyle ki?

SnareEcho

80+ Silver
Reaksiyon skoru
4,052
Arkadaşlar dizi ve filmlerde çoğunlukla kötüler güzel iyiler çirkin. Örnek verelim.
Bez bebek dizisinde Özge ve Simge çok güzel. Aynı şekilde Joker de çok karizma. Ama Nana ve Kulina çok çirkin. Özge, Simge ve Joker kötü, Nana ve Kulina ise iyi. Sizce neden bu durumlar böyle. Bu bahsettiğim olay Denizde Dehşet 2 filminde de geçerli.
@Halsiz

Arkadaşlar dizi ve filmlerde çoğunlukla kötüler güzel iyiler çirkin. Örnek verelim.
Bez bebek dizisinde Özge ve Simge çok güzel. Aynı şekilde Joker de çok karizma. Ama Nana ve Kulina çok çirkin. Özge, Simge ve Joker kötü, Nana ve Kulina ise iyi. Sizce neden bu durumlar böyle. Bu bahsettiğim olay Denizde Dehşet 2 filminde de geçerli.
@Halsiz
izleyenler cocuk oldugu icin tipini begenip kotu kahraman olmasını istemez kimse

@Halsiz
Nana nasıl çirkin olm dalga mı geçion kulina tamam acık milf artık ondan geçmişte nana özge ve simgeye 50 kere basar bide jokerde karizma var derken adam 3. Dabbe fliminden fırlamış gibi ama joker karakteri ona tam oturmuş yakıştı adama o kişilik felan...
Ben ne konuşuom ne die bez bebek eleştirel yorum hazırlatıon bana yaww...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kim cirkin diyon ki burda söyle bakim
Shuya sophia cai çirkin mesela

kim cirkin diyon ki burda söyle bakim
Zenci bir tane anne vardı. Zencinin kızı da aynı şekilde. İyi ama çirkinler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nana nasıl çirkin olm dalga mı geçion kulina tamam acık milf artık ondan geçmişte nana özge ve simgeye 50 kere basar bide jokerde karizma var derken adam 3. Dabbe fliminden fırlamış gibi ama joker karakteri ona tam oturmuş yakıştı adama o kişilik felan...
Ben ne konuşuom ne die bez bebek eleştirel yorum hazırlatıon bana yaww...
Valla en güzeli Özge. Ama şu anki hali çirkin Özge nin. Özge gibi bir sevgilim olsa ne mutlu bana 😂. Ama Nana çirkin yahu.

Güzellik göreceli bir kavrammış. Öyle diyorlar.

Geri