Starfield alınır mı?

Çatlı Reis

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,522
Gamepas den oyun oynamadığım için almayı düşünüyorum ama bi yandan da Baldur's Gate 3 çok içine çekiyor beni. Sizce hangisini almalıyım. Oyunların farklı türde olduklarını biliyorum her iki türe de aşinayım. Nedeni ile belirtirseniz sevinirim.

Gamepas den oyun oynamadığım için almayı düşünüyorum ama bi yandan da Baldur's Gate 3 çok içine çekiyor beni. Sizce hangisini almalıyım. Oyunların farklı türde olduklarını biliyorum her iki türe de aşinayım. Nedeni ile belirtirseniz sevinirim.
Daha çıkmadan net bir şey söyleyemeyiz hocam genelde bethesda oyunları sorunlu çıkıyor.

Baldurs gate 3u korsan indir, starfieldi al ama ben olsam gamepass alir starfield oynarım baldurs gate3ude kendim alırım.

Baldurs gate 3u korsan indir, starfieldi al ama ben olsam gamepass alir starfield oynarım baldurs gate3ude kendim alırım.
Korsan oynayıp hakka girmeyi seven biri değilim. Param olduğu için satın alıyorum.

gamepass ile dene hoşuna giderse alırsın

bende aynı gemideydim ama baldurs gate 3 aldım çünkü tam anlamıyla derin detaylı bir rpg çok harika bir oyun birkaç mod ile oyunu third person yaptım hareket tuşlarınıda wasd yaptım mod ile tadından yenmiyor

Benim 800 liram olsa düşünmeden direkt Baldur's Gate III alırım.

bende aynı gemideydim ama baldurs gate 3 aldım çünkü tam anlamıyla derin detaylı bir rpg çok harika bir oyun birkaç mod ile oyunu third person yaptım hareket tuşlarınıda wasd yaptım mod ile tadından yenmiyor
Yani oyunun sinematikleri ve Türkçe alt yazılı olması falan hayran bırakıyor beni ama bir yandan da Starfield grafikleri oynanışı falan çok güzel görünüyor.

valla geçen 800e düştü. Oyun beklenenden kötü çıkarsa yarı yarıya indirimde gelebilir xd
Öyle bir durum yaşanması imkansız hocam. Nasıl yarı yarıya indirime girsin. Oyuna harcadıkları parayı karşılayamaz yapımcı firma.

Yani oyunun sinematikleri ve Türkçe alt yazılı olması falan hayran bırakıyor beni ama bir yandan da Starfield grafikleri oynanışı falan çok güzel görünüyor.
vuruş hissi vasat geldi trailerda grafik olarakta baldurs gate 3 daha iyi bence ama dediğim gibi baldurs gate 3 al her karakter ile farklı hikaye oluyor ana hikaye dışında yan görevlerde bile karakter değişince diyalog değişiyor komik eğlenceli bazende çok ciddi sahneler oluşuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,285
Üyeler
190,721
Son üye
Scobyduu
Geri