Hawk Fab V4 Alınır Mı?

Siyah da çok toz görülüceğini sanmıyorum ben gri kulanıyorum ama benim ki fab v5 gayet iyi ama siyah da güzeldir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Sentoki Bu akşam gaming gecesi var saaat 22:00'da onu kaçırma geçen gaming gecesinde fab koltuğu indirime sokmuşlardı bence gene gelir.
Ürün geldi ama sallanma özelliğini yapamadım kolu yukarı çekiyorum ama genede sallanmıyor neden biliyor musun hocam

Kesinlikle alınır. Future aldım çok memnunum

Hawk Fab serisini kullananların %90'ı memnun, memnun olmayanlar illa olacak, kimseyi memnun edemezsin aynı anda herkesin boyu ve kilosu aynı değil ya. Koltuğu bende bu ay alacağım, dışarından görüntüsü ve kullanıcı yorumları gayet iyi. Bu arada v3, v4, v5 tek farkları renkleri, hepsi aynı özelliğe sahip ve 2023 modeli.

hocam 3 senedir kullanıyorsunuz yorumunuz nedir
Fab v4'ü kardeşime verdim 2 yıllık deneyimden sonra. Şu an Hawk Future kullanıyorum. V4'ün Sadece kolçağı kırıldı onu da garantiden değiştirdik. Değiştirmeseydik de aşırı rahatsız eden bir kırık değildi. Onun dışında hala sapasağlam duruyor. Sadece süngeri biraz çöktü o da normal ama rahatında hissedilir bir eksilme yok. Hala ilk günkü gibi kullanıyoruz.

Fab v4'ü kardeşime verdim 2 yıllık deneyimden sonra. Şu an Hawk Future kullanıyorum. V4'ün Sadece kolçağı kırıldı onu da garantiden değiştirdik. Değiştirmeseydik de aşırı rahatsız eden bir kırık değildi. Onun dışında hala sapasağlam duruyor. Sadece süngeri biraz çöktü o da normal ama rahatında hissedilir bir eksilme yok. Hala ilk günkü gibi kullanıyoruz.
Bunun dışında herhangi bir rahatsız edici yanı yok sanırım

Geri