iphone se mi samsung s10e mi

Ben işlemciden bahsetmiyorum ekran boyutu kamera felan onlardan bahsediyorum. O parayı ona vereceğine daha güzel ve iyi telefonlar var.
tamam ekran için daha kötü bir telefon almaya gerek yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben işlemciden bahsetmiyorum ekran boyutu kamera felan onlardan bahsediyorum. O parayı ona vereceğine daha güzel ve iyi telefonlar var.
Ayrıca kamera derken? SE'nin kamerası kötü mü?

🤣 🤣 🤣 🤣 Esas siz güldürdünüz.🤣🤣🤣
Neden Samsung
Epeyden özelliklerine bakıp gelmişsin samsung daha iyi diyemezsin Benchmark testlerine bak Antutu testlerine bak
Uzun kullanımda Samsung zaten pişmanlıktır

Samsung daha iyi. Arkadaş yıl2020 o özelliklerde o para İphone SE ye verilirmi yahu.
A13 Bionic ile Snapdragon 855'i karşılaştırsan Eyvallah diyeceğim de Türkiye'deki modelinde Exynos 9 9820 var. Sence A13 Bionic mi daha güçlü Exynos 9 9820 mi? Bu sadece buz dağının görünen kısmı bu arada. Sadece ekranı büyük ve Dynamic AMOLED ekrana sahip diye Galaxy S10e mi tercih edelim? İleriye dönük olması açısıından da iPhone SE çok daha iyi.

tamam ekran için daha kötü bir telefon almaya gerek yok.

Ayrıca kamera derken? SE'nin kamerası kötü mü?
Şaka gibi ya

A13 Bionic ile Snapdragon 855'i karşılaştırsan Eyvallah diyeceğim de Türkiye'deki modelinde Exynos 9 9820 var. Sence A13 Bionic mi daha güçlü Exynos 9 9820 mi? Bu sadece buz dağının görünen kısmı bu arada. Sadece ekranı büyük ve Dynamic AMOLED ekrana sahip diye Galaxy S10e mi tercih edelim? İleriye dönük olması açısıından da iPhone SE çok daha iyi.
Heheh samsung j7 prime kullanıyorum Samsung en iyisi susun hhehshah

Neden Samsung
Epeyden özelliklerine bakıp gelmişsin samsung daha iyi diyemezsin Benchmark testlerine bak Antutu testlerine bak
Uzun kullanımda Samsung zaten pişmanlıktır
Samsung markasını bende sevmiyom zaten ama gidipte o telefona para vermek? Saçmalık. Neyse ben gidiyom bütün fanboylar doluştu buraya 🤣

Samsung markasını bende sevmiyom zaten ama gidipte o telefona para vermek? Saçmalık. Neyse ben gidiyom bütün fanboylar doluştu buraya 🤣
Evet, biz hepimiz fanboy'uz. Ooohh ne güzel önerdik Ayfon'u. İçimizin yağları eridi vallahi! Bugün kafamızı yastığa koyup rahat rahat uyuyabiliriz, çünkü fanboy'lar olarak insanları yanlış bilgilendiriyoruz! Yaşasın kötülük, işte bu be!

Aynen araya benchmark girdiğinde tek dediğiniz fanboysun. hangisi daha iyiyse onun fanboyu olurum anladın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,792
Üyeler
195,730
Son üye
alibaki1
Geri