1,5 Yıllık arkadaşıma küstüm

1.5 yıllık arkadaşımla şu ana kadar 4 kere küsüp barıştık büyük ihtimalle barışırsınız.
Umarım 🤞 gidip yalandan hesabımı sildim desem hesabın fotosunu değiştirip açıklamasını değiştiririm :D beyin bedava :D ama yapmam bu yüzsüze boşverdim gitti bana destek olup bana cocomelon atan herkese teşekkürler

Oyun için küsülür mü be, arkadaşlık değil bu. Tamam yaşın küçük ama böyle saçma sapan bir şey için küsecekssniz arkadaş kalmayın bir birinizle. 9 senelik dost gördüğüm çocuk vardı liseye başladığımız dönemde bir kız uğruna benle tüm iletişimini kesip kızdan tekmeyi yediği anda bana koştuğunu hatırlarım bende haliyle kardeşim gibi görüyorum çocuğu affetmiştim, daha sonrasında tekrar aynısını yaptı hatta bu sefer (benim açımdan) kötü yollara düştü, bana tekrar geldiğinde sadece gözünün içine bakarak cevabımı verip yollarımızı ayırmıştık.

Olm sen de ufaksin ne konuşuyorsun Koreli bebe
???
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyun için küsülür mü be, arkadaşlık değil bu. Tamam yaşın küçük ama böyle saçma sapan bir şey için küsecekssniz arkadaş kalmayın bir birinizle. 9 senelik dost gördüğüm çocuk vardı liseye başladığımız dönemde bir kız uğruna benle tüm iletişimini kesip kızdan tekmeyi yediği anda bana koştuğunu hatırlarım bende haliyle kardeşim gibi görüyorum çocuğu affetmiştim, daha sonrasında tekrar aynısını yaptı hatta bu sefer (benim açımdan) kötü yollara düştü, bana tekrae geldiğinde sadece gözünün içine bakarak cevabımı verip yollarımızı ayırmıştık.
Böyle insanlar harbi yüzsüz ya

Geri