Android Honor 90 sipariş verdim

bastım iptali bu kadar yorumdan sonra
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dediğin gibi oldu biraz
Bence fena telefon değil. Ois desteginin çok bir öneminin olduğunu düşünmüyorum ama 4k 30fps video çekmesi çok saçma olmuş. Depolama ve ram kapasitesini bu kadar yüksek yapacaklarına bu özelliklerden kısarak daha güçlü bir işlemci kullanabilirlerdi.

Adamın hevesini kursağında bıraktınız la.
Hevesle alakası yok daha iyisini önerdik adam diyelim iPhone 11 alcakti biz gidip s23 ultra al diyince hevesi mi kirilcak

Bence fena telefon değil. Ois desteginin çok bir öneminin olduğunu düşünmüyorum ama 4k 30fps video çekmesi çok saçma olmuş. Depolama ve ram kapasitesini bu kadar yüksek yapacaklarına bu özelliklerden kısarak daha güçlü bir işlemci kullanabilirlerdi.
Yürürken video çekmeye çalış bir bakım ois önemli mi deil mi 😀

iptali bastım

evet o eksi ama tasarımı ve hafızası iyi
Hafızayi dolduramazsin bende o kadar şey var 256 nin 113 u kullanılıo 😀

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Hevesle alakası yok daha iyisini önerdik adam diyelim iPhone 11 alcakti biz gidip s23 ultra al diyince hevesi mi kirilcak

sanirim gt2 alıcam 1.5k daha ucuz

Alan kişi oyun oynayacağı fan bahsetmis bu yüzden optik görüntü sabitleyicinin onun için çok önem arz etmediğini söyledim.

İphone alıp zengin psikolojisine girmeye karşıyım hele ki 14 alan tam enayidir. Şöyle lg vestel değil ortalama fp bir yerli telefon çıkarsalar almayacağım sanki ama bizimkiler anca telefonu yaptırır etiket basar. O yüzden yurdumun teknolojide gelişmesi için elimden geleni yapacağım.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
F5 oyunda honor 90 i ezip geçer 😀 gt2 bile daha iyi
Offff birader bir seyi de anlayıp konuşun ben f5 ile ilgili bir şey demişmiyim yukarıda? Sadece kamerayı fazla kullanmayacagi için söylemiştim ama anlama guclugun var galiba.

Geri