Bence fena telefon değil. Ois desteginin çok bir öneminin olduğunu düşünmüyorum ama 4k 30fps video çekmesi çok saçma olmuş. Depolama ve ram kapasitesini bu kadar yüksek yapacaklarına bu özelliklerden kısarak daha güçlü bir işlemci kullanabilirlerdi.bastım iptali bu kadar yorumdan sonra
Mesaj otomatik birleştirildi:
dediğin gibi oldu biraz
Hevesle alakası yok daha iyisini önerdik adam diyelim iPhone 11 alcakti biz gidip s23 ultra al diyince hevesi mi kirilcakAdamın hevesini kursağında bıraktınız la.
Yürürken video çekmeye çalış bir bakım ois önemli mi deil miBence fena telefon değil. Ois desteginin çok bir öneminin olduğunu düşünmüyorum ama 4k 30fps video çekmesi çok saçma olmuş. Depolama ve ram kapasitesini bu kadar yüksek yapacaklarına bu özelliklerden kısarak daha güçlü bir işlemci kullanabilirlerdi.
Hafızayi dolduramazsin bende o kadar şey var 256 nin 113 u kullanılıoiptali bastım
evet o eksi ama tasarımı ve hafızası iyi
Benim İphone 6s 4K 30 FPS kayıt yapıyor iphonenin uzun ömürlüğü işteFena değil. Ama kamerasında ois olmaması, 4K 30FPS kayıt yapması falan saçmalık.
sanirim gt2 alıcam 1.5k daha ucuzHevesle alakası yok daha iyisini önerdik adam diyelim iPhone 11 alcakti biz gidip s23 ultra al diyince hevesi mi kirilcak
Yürürken video çekmeye çalış bir bakım ois önemli mi deil mi
Hafızayi dolduramazsin bende o kadar şey var 256 nin 113 u kullanılıo
Gt2 2.eli 1 aylık falan 12 k ya bulunuyor bence f5 al.sanirim gt2 alıcam 1.5k daha ucuz
Alan kişi oyun oynayacağı fan bahsetmis bu yüzden optik görüntü sabitleyicinin onun için çok önem arz etmediğini söyledim.Hevesle alakası yok daha iyisini önerdik adam diyelim iPhone 11 alcakti biz gidip s23 ultra al diyince hevesi mi kirilcak
Yürürken video çekmeye çalış bir bakım ois önemli mi deil mi
Hafızayi dolduramazsin bende o kadar şey var 256 nin 113 u kullanılıo
Ois ile oyunun ne alakası var kamera ile alakaliAlan kişi oyun oynayacağı fan bahsetmis bu yüzden optik görüntü sabitleyicinin onun için çok önem arz etmediğini söyledim.
Adam oyun oynayacağından bahsetmis bende bu yüzden ois özelligini çok kullanacağını düşünmüyorum.Ois ile oyunun ne alakası var kamera ile alakali
F5 oyunda honor 90 i ezip geçer gt2 bile daha iyiAdam oyun oynayacağından bahsetmis bende bu yüzden ois özelligini çok kullanacağını düşünmüyorum.
Offff birader bir seyi de anlayıp konuşun ben f5 ile ilgili bir şey demişmiyim yukarıda? Sadece kamerayı fazla kullanmayacagi için söylemiştim ama anlama guclugun var galiba.F5 oyunda honor 90 i ezip geçer gt2 bile daha iyi