🔥İndirim 🔥SİNERJİ DeepCool İndirimleri🔥

ASSASİNS SOĞUTMA ÇOK GÜZEL DURUYOR :d SIVI KADAR ETKİLİ OLABİLİR :d SON ÇIKARDIĞI SOĞUTMA SANIRIM

Da-c sistem almıştım stok fan yerine fiyatı uygun bişey almak istiyorum ag400 iyi midir değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum

i3 12100F işlemcime soğutucu almak istiyorum. Stok soğutucuda boşta bile 50, kimi oyunlarda 80 hatta 90'a dayandığı dahi oluyor ve uçak sesi çıkartması da ayrı bi konu zaten. LE520 veya LE720 almayı düşünüyorum da sizce ileriye dönük güzel soğutucular mıdır? Soğutuculardan pek anlamıyorum kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi?

İleride upgrade planlıyorsanız, bütçeniz yeterli ise, kasanız da 360 mm için uygunsa: LT720
İleride upgrade planlıyorsanız, bütçeniz yeterli ise, kasanız da 360 mm için uygun değilse: LT520
İleride upgrade planlıyorsanız, bütçeniz yeterli değil ise, kasanız da 360 mm için uygunsa: LS720
İleride upgrade planlıyorsanız, bütçeniz yeterli değil ise, kasanız da 360 mm için uygun değilse: LS520
İleride upgrade planlamıyorsanız, bütçeniz yeterli ise, kasanız da 360 mm için uygunsa: LS720
İleride upgrade planlamıyorsanız, bütçeniz yeterli ise, kasanız da 360 mm için uygun değilse: LS520
İleride upgrade planlamıyorsanız, bütçeniz yeterli değil ise, kasanız da 360 mm için uygunsa: LE720
İleride upgrade planlamıyorsanız, bütçeniz yeterli değil ise, kasanız da 360 mm için uygun değilse: LE520

İleride upgrade planlıyorsanız, bütçeniz yeterli ise, kasanız da 360 mm için uygunsa: LT720
İleride upgrade planlıyorsanız, bütçeniz yeterli ise, kasanız da 360 mm için uygun değilse: LT520
İleride upgrade planlıyorsanız, bütçeniz yeterli değil ise, kasanız da 360 mm için uygunsa: LS720
İleride upgrade planlıyorsanız, bütçeniz yeterli değil ise, kasanız da 360 mm için uygun değilse: LS520
İleride upgrade planlamıyorsanız, bütçeniz yeterli ise, kasanız da 360 mm için uygunsa: LS720
İleride upgrade planlamıyorsanız, bütçeniz yeterli ise, kasanız da 360 mm için uygun değilse: LS520
İleride upgrade planlamıyorsanız, bütçeniz yeterli değil ise, kasanız da 360 mm için uygunsa: LE720
İleride upgrade planlamıyorsanız, bütçeniz yeterli değil ise, kasanız da 360 mm için uygun değilse: LE520
LS720 indirimli link varmı acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,181,946
Üyeler
187,592
Son üye
cagrigunaydin
Geri