Ekran kartı sıcaklığım normal mi?

Reaksiyon skoru
87
Arkadaşlar GTX 1050 Ti ekran kartım var, boşta 57 derecelerde, RDR 2 de 69-70 arası geziniyor ama hiç üstüne çıkmıyor. Boştaki sıcaklığın yüksek olması kafama takıldı. Bu arada boştayken fanlar dönmüyor. Macun değişimi yaptırmam gerekir mi? İçi hiç açılmadı.

Edit: Valoranta girince sıcaklığım 54 e düşüyor.

Son düzenleme:
Arkadaşlar GTX 1050 Ti ekran kartım var, boşta 57 derecelerde, valorant gibi oyunlarda ise 60-65 lerde geziyor. RDR 2 de 69-70 arası geziniyor ama hiç üstüne çıkmıyor. Boştaki sıcaklığın yüksek olması kafama takıldı. Bu arada boştayken fanlar dönmüyor. Macun değişimi yaptırmam gerekir mi? İçi hiç açılmadı.
Gerekir boşta 57 bence çok Mx 6 al değiştir derim veya thermal grizzly

Arkadaşlar GTX 1050 Ti ekran kartım var, boşta 57 derecelerde, valorant gibi oyunlarda ise 60-65 lerde geziyor. RDR 2 de 69-70 arası geziniyor ama hiç üstüne çıkmıyor. Boştaki sıcaklığın yüksek olması kafama takıldı. Bu arada boştayken fanlar dönmüyor. Macun değişimi yaptırmam gerekir mi? İçi hiç açılmadı.
boşta fazla

yenilemeyi biliyorsan yenile oyunlarda normal ama boşta fazla.

Zero fan özelliği var kartında . Macun değişimine gerek yok fan çalışmadığı için o sıcaklık . 60 dereceye kadar fan açmıyor genelde .

Bence çok yüksek değil. Hava çok sıcak zaten, normal.

Zero fan özelliği var kartında . Macun değişimine gerek yok fan çalışmadığı için o sıcaklık . 60 dereceye kadar fan açmıyor genelde .
peki bu özelliği nasıl kapatabilirim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anakartı neden değiştiriyorsun hocam? Birde MSI afterburner yükle fan ayarı yap öyle kontrol et
hayır demek istediğim işlemci macunu değiştirmekle ekran kartı macunu değiştirmek arasında fark veya incelik varmı?

peki bu özelliği nasıl kapatabilirim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hayır demek istediğim işlemci macunu değiştirmekle ekran kartı macunu değiştirmek arasında fark veya incelik varmı?
Kapatmaniza gerek yok çünkü bir zararı yok aksine fan ömrüne faydası var .İlla kapatmak isterseniz Radeon software üzerinden kapatabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,101
Üyeler
188,525
Son üye
Van6566
Geri