Muhammetyzicii
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 652
Ekrana goruntu gelmiyor kasayi tam yapmamış olabilirim ilk defa toplamaya calistim ekranda standby mode yaziyor sonra turuncu isik yaniyor monitorde
FotoEkrana goruntu gelmiyor kasayi tam yapmamış olabilirim ilk defa toplamaya calistim ekranda standby mode yaziyor sonra turuncu isik yaniyor monitorde
Ekrana goruntu gelmiyor kasayi tam yapmamış olabilirim ilk defa toplamaya calistim ekranda standby mode yaziyor sonra turuncu isik yaniyor monitorde
Attim asagida
Deneyince olursa haber verirsiniz.Aga görüntü kablosunu ekran kartına tak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
.![]()
O mavi kabloyu sokmem lazim mi senin dedigin hdmi kablosunu taktim yine gelmediAga görüntü kablosunu ekran kartına tak
.Alıntıyı görüntüle
Deneyince olursa haber verirsiniz.
ekran kartinda şu girisler var anladigim kadariylaekran kartında vga yok sanırım dostum donusturucu alıp kullanabilirsin.
Aga mavi kabloyu anakarttan çekip ekran kartının olduğu yere takO mavi kabloyu sokmem lazim mi senin dedigin hdmi kablosunu taktim yine gelmedi
Yok ki boş orasi hdmi girisi varAga mavi kabloyu anakarttan çekip ekran kartının olduğu yere tak
Ama obur kasamda var ondada kasaya elektrik gitmiyor calismiyor kasa benden kaynakli amaYok ki boş orasi hdmi girisi var
Ekran kartının vga soketi yok gözüküyor ? Ben mi yanlış yere bakıyorumKabloyu yanlış takmissiniz VGA kablosunu ekran kartının VGA soketine takarsaniz sorun çözülecektir
Monitörde hdmi girişi varsa hdmi ile deneyin eğer yoksa dönüştürücü ile bağlayınEkran kartının vga soketi yok gözüküyor ? Ben mi yanlış yere bakıyorum
Mavi kabloyu sök. Ekran kartını hdmi girişi ile monitöre bağlaYok ki boş orasi hdmi girisi var
Ama obur kasamda var ondada kasaya elektrik gitmiyor calismiyor kasa benden kaynakli ama
Konu sahibi ben değilim arkadaşın attığı fotoya istinaden sizin görmediğinizi düşünerek yazdım.Monitörde hdmi girişi varsa hdmi ile deneyin eğer yoksa dönüştürücü ile bağlayın