Zheren
80+
- Reaksiyon skoru
- 17
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
Logitech g102/203 bakabilirsiniz çok kişi kullanıyor mousemin değişme zamanı gelince bende almayı düşünüyorumHarbi alınır mı yeğene alıcam yoksa 500-600 civarına daha iyisi var mı?
Yok be hocam alınmaz artık o ucuz diye herkes almıştı.Logitech g102/203 bakabilirsiniz çok kişi kullanıyor mousemin değişme zamanı gelince bende almayı düşünüyorum
Anladım hocam tamam o zamanlarda piyasayı takip etmiyordumYok be hocam alınmaz artık o ucuz diye herkes almıştı.
kronik sorunluLogitech g102/203 bakabilirsiniz çok kişi kullanıyor mousemin değişme zamanı gelince bende almayı düşünüyorum
kötümü aorusun sensörü daha iyi ve daha ucuzAlmayın bunu la. Amazondsn delux hunteri alın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bunu alın prime ile 500e geliyor.
Aorus m2 baya kötü bu fiyata.
bişey dicem bu mouse 1 ms dimiAlınır.
Aorusta 220 IPS sensör var neresi iyikronik sorunlu
kötümü aorusun sensörü daha iyi ve daha ucuz
bişey dicem bu mouse 1 ms dimi
bence eşit ikiside ve aorus daha ucuzAorusta 220 IPS sensör var neresi iyi
M820de 450ips 50g sensör var![]()
220ips kotümü kankaAorusta 220 IPS sensör var neresi iyi
M820de 450ips 50g sensör var![]()
la aorus 1 ms dimiAlmayın bunu la. Amazondsn delux hunteri alın.
Bunu alın prime ile 500e geliyor.
Aorus m2 baya kötü bu fiyata.
Hiç de değil. 3327 sensörü kullanıyor. İsterseniz performax xotran çöpü haricinde bu sensördeki diğer farelerin fiyatlarına bakın. 400-450 liradan başlıyorlar ki onlarda da 10-20 milyonluk omron var. Aorus'ta 50 milyonluk var. Hem 100-150 TL muadili diğer ürünlerden daha ucuz hem de switchleri daha kaliteli.Aorus m2 baya kötü bu fiyata.
400 IPS 40 G bu arada 3335 sensör. M820DC'yi ben de sipariş verdim ancak sorunlu bir fare. Duruma göre iade ederim.M820de 450ips 50g sensör var![]()