OKULLAR AÇILIYOR.......

mfm125

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,385
Yarın 7 de kalkıp 5 te geleğim ve bunu 9 ay boyunca tekrarlayacağım ama bu yıldan umutluyum sarması lazım bu yılın full makara yapacağız siz ne düşünüyorsunuz

kaçıncı sınıfsın ?

sarmaz,başka soru

BEN OKULDAN KURTULDUM ARTIK. Arkadaş hiçbir okul senem güzel geçmedi ama cidden hiçbir senem. Ne ilk okul ve orta okul ne lise ne üniversite. Zaten açığa aldırdım sonradan üniversiteyi. İnsanların lise/üniversite zamanlarını özledim lafını ve hissini ben asla yaşamayacağım. Umarım sizlerin okul seneleri olabilecek en güzel şekilde geçer.

BEN OKULDAN KURTULDUM ARTIK. Arkadaş hiçbir okul senem güzel geçmedi ama cidden hiçbir senem. Ne ilk okul ve orta okul ne lise ne üniversite. Zaten açığa aldırdım sonradan üniversiteyi. İnsanların lise/üniversite zamanlarını özledim lafını ve hissini ben asla yaşamayacağım. Umarım sizlerin okul seneleri olabilecek en güzel şekilde geçer.
bende açığa alcaktım 11.sınıf yeni düzenleme sağolsun son dakika golü attılar kaldım.

Benimde ortaokula kadar güzel geçmiş sayılmaz ama lisede kendimi kişilik olarak çok değiştirdim ve güzel geçmeye başladı

Geri