Nedeni nedir merak ettim. Bende ipad 9 var ve o bütçede alınabilecek en iyi tablet olabilir.Hocam doğrudur yanlıştır çok hakim değilim ama apple düşünmüyorum başka bir marka önerebilirseniz sevinirim
Kalem olarak amazondan yan sanayi kalem aldım. 300₺ ye. F/PNedeni nedir merak ettim. Bende ipad 9 var ve o bütçede alınabilecek en iyi tablet olabilir.
ne zamandır kullanıyorsunuz herhangi bir sorunla karşılaştınız mı yan sanayi olarakNedeni nedir merak ettim. Bende ipad 9 var ve o bütçede alınabilecek en iyi tablet olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kalem olarak amazondan yan sanayi kalem aldım. 300₺ ye. F/P
Hayır hiç bir sorunu yok. Bildiğin orijinal kalem aslında. Eğim sensörü çalışıyor. Basınç sensörü çok iyi değil ama o da çalışıyor. Ama resim falan çizmek istiyorsan orijinal kalem alman daha iyi olacaktır. Ben not alıyorum ve test çözüyorum. Kalemin şarjı usb c ile şarj oluyor ve şarjı 1 hafta gidiyor. Onun dışında tabletin de pili çok iyi. 12-13 saat pil ömrü var. Baya iyi.ne zamandır kullanıyorsunuz herhangi bir sorunla karşılaştınız mı yan sanayi olarak
Link atabilir misiniz acabaHayır hiç bir sorunu yok. Bildiğin orijinal kalem aslında. Eğim sensörü çalışıyor. Basınç sensörü çok iyi değil ama o da çalışıyor. Ama resim falan çizmek istiyorsan orijinal kalem alman daha iyi olacaktır. Ben not alıyorum ve test çözüyorum. Kalemin şarjı usb c ile şarj oluyor ve şarjı 1 hafta gidiyor. Onun dışında tabletin de pili çok iyi. 12-13 saat pil ömrü var. Baya iyi.
benim kalemin benzerini attım. Ama aynı marka.Link atabilir misiniz acaba
alternatif olarak bu nasıldır arkadaşlar elimde birkaç seçenek olmasını istiyorum da
https://www.trendyol.com/samsung/ga...tiqueId=61&merchantId=106636&utm_source=share
S7 Fe tercih edilmemeli. O cihazın performansı gerçek 778G gibi değil. 4 GB Ram de ileride mutlaka sorun yaşatacak. S7 Fe alıp iyi performans almayıp birde ileride 4 GB Ram den dolayı sorun yaşamaktansa MatePad 11 alırım Google ile uğraşırım. En azından canavar gibi tablet.Link atabilir misiniz acaba
alternatif olarak bu nasıldır arkadaşlar elimde birkaç seçenek olmasını istiyorum da
https://www.trendyol.com/samsung/ga...tiqueId=61&merchantId=106636&utm_source=share
Tab s7 fe ipad dan kötü. Plus olsaydı iyi olurduLink atabilir misiniz acaba
bu nasıldır
S7 Fe tercih edilmemeli. O cihazın performansı gerçek 778G gibi değil. 4 GB Ram de ileride mutlaka sorun yaşatacak. S7 Fe alıp iyi performans almayıp birde ileride 4 GB Ram den dolayı sorun yaşamaktansa MatePad 11 alırım Google ile uğraşırım. En azından canavar gibi tablet.
MatePad 11 ve ipad arasında kaldım ama 1 alternatif daha rica edebilir miyim sizlerden yarın sipariş vereceğim en azından başka şeylere kafam gitmesinTab s7 fe ipad dan kötü. Plus olsaydı iyi olurdu
Xiaomi Pad 5MatePad 11 ve ipad arasında kaldım ama 1 alternatif daha rica edebilir miyim sizlerden yarın sipariş vereceğim en azından başka şeylere kafam gitmesin
Şayomi ne hocam pişman olur. Huawei ya da ipad alın.Xiaomi Pad 5
Hocam klavye olarak yan sanayi ne önerirsiniz veya sizler ne kullanıyorsunuz ipad içinNedeni nedir merak ettim. Bende ipad 9 var ve o bütçede alınabilecek en iyi tablet olabilir.
Kalem olarak amazondan yan sanayi kalem aldım. 300₺ ye. F/P
A serisi değil bu 3 yıl sonra çöp olsun. Dogru düzgün kullanın uzun süre götürür. Telefonumu almadan önce android 2 yıl sonra çöp almayın yazık diyorlardı. A8+ telefonumu 5 yıldan fazla süredir kullanıyorum. Hala canavar gibi çalışıyor. Iphone'a para basmaya devaaaaaaam.alcağanız android 3 yıl sonra çöp olur
tek çare apple iyi akşamlar