Açılmayan resimleri hangi program ile açabilirim ?

Berat_Akpunar

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
146
resm.png
Görseli açtığım zaman böyle diyor, bunu nasıl açabilirim ?

Fotoğrafı nereden kaydettiniz? Eğer herhangi bir website üzerinden kaydettiyseniz ve .webp formatını .png yaparsanız açılmıyor.

Fotoğrafı nereden kaydettiniz? Eğer herhangi bir website üzerinden kaydettiyseniz ve .webp formatını .png yaparsanız açılmıyor.
.webp formatında değil normal png formatında bu fotoğraflar çok eski fakat bir kaçı açılıyor geri kalanları açılmıyor.

.webp formatında değil normal png formatında bu fotoğraflar çok eski fakat bir kaçı açılıyor geri kalanları açılmıyor.
O zaman bilmiyorum hocam ben genelde fotoğraf kaydettiğimde .png yapınca böyle oluyordu. Umarım çözüm bulursunuz.

Özel değilse resmi biryere yükleyip atabilirseniz daha detaylı inceleyebilirim

farklı programlarla denedinizmi?
denedim fakat yine açılmıyor, sizin önerebileceğiniz bir çözüm yönetimi var mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Özel değilse resmi biryere yükleyip atabilirseniz daha detaylı inceleyebilirim
açıkçası resimde ne olduğunu hatırlamıyorum çok fazla bundan var, atabilirim size ama istiyorsanız özelden iletişime geçelim

Son düzenleme:
denedim fakat yine açılmıyor, sizin önerebileceğiniz bir çözüm yönetimi var mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

açıkçası resimde ne olduğunu hatırlamıyorum çok fazla bundan var, atabilirim size ama istiyorsanız özelden iletişime geçelim
valla hocam resim uzun süre açılmamaış diskte kalmışsa bad sactor falan çöp olabiliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,265
Üyeler
188,909
Son üye
NeRVouSSMaN
Geri