Nike siparişi hakkında

Maethril_

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
376
Nike sitesinden 3 tane ayakkabı aldım. Bunların tekli fiyatı 150 euroyu geçmiyor fakat 3 ünün toplamı 150 euroyu geçiyor. Ayakkabıları toplu değil ayrı ayrı aldım. İlkini aldıktan 3 gün sonra sabah birini akşam diğerini aldım. Genede gümrüğe takılır mı ?

Nike sitesinden 3 tane ayakkabı aldım. Bunların tekli fiyatı 150 euroyu geçmiyor fakat 3 ünün toplamı 150 euroyu geçiyor. Ayakkabıları toplu değil ayrı ayrı aldım. İlkini aldıktan 3 gün sonra sabah birini akşam diğerini aldım. Genede gümrüğe takılır mı ?
Başka hesaptan aldıysan ayrı ayrı gelir, ama tek hesaptan aldıysan gün sonu alıcıya bakıp tek paket yapıp gönderebilirler.

Başka hesaptan aldıysan ayrı ayrı gelir, ama tek hesaptan aldıysan gün sonu alıcıya bakıp tek paket yapıp gönderebilirler.
Eğer tek paket gönderirlerse sorun olur mu ? Takılmadan ben iptal edeyim diyorum.

hangi siteden alınız nike.de falan mı ?

Nike.tr sitesinden alınan ayakkabılar Hollanda'dan gelir. 150 euro gümrük kurallarına tabiidir.
alalah nike tr den ben geçen ayakkabı aldım yurt içinden geldi stok olmadığında falan mı hollanda'dan geliyor ben mi yanlış biliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,311
Üyeler
187,023
Son üye
aiktu
Geri