Msı 2050 laptop alınır mı

Reaksiyon skoru
99
Arkadaşlar merhaba aslında 24k ya hp victus almak istiyodum ama oederden kırmızı ışık geldi biraz daha uygun bi model bakıyorum karşıma msı nın 2050 ekran kartlı i5 11. Nesilli modeli çıktı fiyatı 17k
Ve fps testine bakınca 3050 ile arasında max 20 fps oynadığını gördüm bana mantıklı geldi siz ne dersiniz yada ne öneriesüniz 17 en öax 20k ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MSI GF63 THIN 11UCX-1623XTR Intel Core i5 11400H 8GB 512GB SSD RTX2050 Freedos 15.6" FHD 144Hz Taşınabilir Bilgisayar
https://www.hepsiburada.com/msi-gf6...r-p-HBCV00004WP654?url_src=ios-product-detail
Laptop link bu

Hocam ben de bu laptopu kardeşim için aldım. Bu fiyat bandında yeterli bir cihaz olduğunu düşünüyorum.

ekran kartının watt değeri 45w performansı iğrenç olur bunu bilerek alım yapın.

3050 ile fark daha fazla olur cunku arkadasin dediği gibi 45w gpusu var

bütçenize uygun bunu bulabildim kendim 8gb modelini kullanıyorum amazon da indirimle 15k ya almıştım. ekran kartı gücü 60w yine düşük bir değer ama bütçenize uygun bunu bulabildim size yine de araştırın.

bütçenize uygun bunu bulabildim kendim 8gb modelini kullanıyorum amazon da indirimle 15k ya almıştım. ekran kartı gücü 60w yine düşük bir değer ama bütçenize uygun bunu bulabildim size yine de araştırın.
Hocam bu laptobun işlemcisi oyun için değil
U serisi işlemciler düsuk güç tüketimi h serisi islemciler yüksek performans icin

hocam vallahi tam şuan bu laptop un videosunu izliyodum 3050 nin en ucuzu bunda 18.600 e r5 5. nesil 512 ssd 16gb ram var daha ne olsun
bide kasası metal galiba siz memnunmusunuz soğurması nasıl galiba bundan alabilirim

Hocam bu laptobun işlemcisi oyun için değil
U serisi işlemciler düsuk güç tüketimi h serisi islemciler yüksek performans icin
hocam oyun olarak max gta5 fivem girerim onun dışında cs valo falan

hocam vallahi tam şuan bu laptop un videosunu izliyodum 3050 nin en ucuzu bunda 18.600 e r5 5. nesil 512 ssd 16gb ram var daha ne olsun
bide kasası metal galiba siz memnunmusunuz soğurması nasıl galiba bundan alabilirim

hocam oyun olarak max gta5 fivem girerim onun dışında cs valo falan
Ekran karti 95watt

Arkadaşlar merhaba aslında 24k ya hp victus almak istiyodum ama oederden kırmızı ışık geldi biraz daha uygun bi model bakıyorum karşıma msı nın 2050 ekran kartlı i5 11. Nesilli modeli çıktı fiyatı 17k
Ve fps testine bakınca 3050 ile arasında max 20 fps oynadığını gördüm bana mantıklı geldi siz ne dersiniz yada ne öneriesüniz 17 en öax 20k ya

MSI GF63 THIN 11UCX-1623XTR Intel Core i5 11400H 8GB 512GB SSD RTX2050 Freedos 15.6" FHD 144Hz Taşınabilir Bilgisayar
https://www.hepsiburada.com/msi-gf6...r-p-HBCV00004WP654?url_src=ios-product-detail
Laptop link bu
Bu cihaz asla alınmaz önerilenlerde alınmaz
Biraz daha çıkıp kesinlikle bu 2 cihazdan biri alınmalı

Bu cihaz asla alınmaz önerilenlerde alınmaz
Biraz daha çıkıp kesinlikle bu 2 cihazdan biri alınmalı

hocam https://www.n11.com/urun/acer-aspir...-dizustu-bilgisayar-39277681?magaza=incehesap
bunu almayı düşünüyorum bi kaç küçük eksisi var ama işlemcisi h değil u birde ekran kartı 60w ama bu fiyata da yansımış 18.600 tl

Yerinde olsam biraz ekler benim dediklerimden birini alırdım
Attıkları fiyatına göre çok iyi ve aspire soğutma anlamında sorunu var
hocam senin attıklarında bendemi sıkıntı var anlamadım fiyat göremiyorum kapatıp açtım siteyi yeniledim olmuyor fiyatı nedir senin attığın modellerin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,879
Üyeler
187,582
Son üye
Russ
Geri