Monitör de siyah kareler?

Reaksiyon skoru
16
Arkadaşlar monitörüm de resimde de görüldüğü üzere bu tarz soyah kareler çıkmakta. Şu ana kadar sadece google chrome da oluyor. Oyun oynarken veya bilgisayarda başka bir iş yaparken karşılaşmadım. İşin tuhafı fareyi hareket ettirince kayboluyor. Sorun nedir tam olarak?

Ekler

• 20231001_160423.jpg
    20231001_160423.jpg
    2.8 MB · Hit: 166
büyük ihtimalle ekran kartı vram ile alakalı bir şey gibi gözüküyor

furmark testi yapar mısın

Bu sorunun aynısı bende var. Ekran kartım eskimiş diye yorumladım ama başka bir şey de olabilir öğrenirseniz beni de alıntılayın lütfen. 2 ay sonra 4 sene olacak.

Kablo değiştir sök tak yap temizle kablonun girdiği yeri ekran kartından diğer DP yerlerine tak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu sorunun aynısı bende var. Ekran kartım eskimiş diye yorumladım ama başka bir şey de olabilir öğrenirseniz beni de alıntılayın lütfen. 2 ay sonra 4 sene olacak.
Mining yaptıysan kartla böyle sorunlar olabiliyor

Kablo değiştir sök tak yap temizle kablonun girdiği yeri ekran kartından diğer DP yerlerine tak

Mining yaptıysan kartla böyle sorunlar olabiliyor
Hiç yapmadım kartın tek sahibi de benim.

kablonun girdiği yeri ekran kartından diğer DP yerlerine tak
Bunu deneyeceğim mantıklı.

Arkadaşlar monitörüm de resimde de görüldüğü üzere bu tarz soyah kareler çıkmakta. Şu ana kadar sadece google chrome da oluyor. Oyun oynarken veya bilgisayarda başka bir iş yaparken karşılaşmadım. İşin tuhafı fareyi hareket ettirince kayboluyor. Sorun nedir tam olarak?
özellikler nedir hocam bu arada ekran kartı ile alakalı bir sorun gi,bi duruyor

özellikler nedir hocam bu arada ekran kartı ile alakalı bir sorun gi,bi duruyor
hocam bnde de buna yakın bir şey oluyor özellikle yeşil çimlerde ama furmarkta olmuyor e.kartı asus dual rx 6600

şeffaf daha doğrusu piksel piksel

hocam bnde de buna yakın bir şey oluyor özellikle yeşil çimlerde ama furmarkta olmuyor e.kartı asus dual rx 6600

şeffaf daha doğrusu piksel piksel
driverlerle alakalı olabilir hocam

o siyahliklar arada gri de oluyor mu böyle ekranin herhangi bir yerindemi çıkıyor yoksa sabit bir yerde mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,209,492
Üyeler
195,020
Son üye
Acarella
Geri