MSI afterburn ile test edip daha detaylı bilgilendirme yaparsan daha iyi olur ve başlığı konuyla alakalı şekilde değiştirARKADAŞLAR EKRAN KARTIM AŞIRI ISINIYOR KENDİ KENDİNE SICAKLIĞI YUKARI ÇIKIP AŞAĞI İNİYOR TERMAL MACUN DEĞİŞTİM KARTI TEMİZLEDİM KASAYA 4 FAN ALDIM FAKAT DEĞİŞİKLİK YOK YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
hocam rx 570Ekran kartın ne? Sıcaklıklar ne? Azıcık detay verin.
reisim sıcaklık çok ani değişiyor mesela bir anda 80-90 a vuruyorr sonra 35-40 a iniyorEkran kartın ne? Sıcaklıklar ne? Azıcık detay verin.
Kasaya fan almayla çözülmez öncelikle o iş. Termal macun yenilediysen kaliteli termal macun lazım ekran kartları için.hocam rx 570
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
reisim sıcaklık çok ani değişiyor mesela bir anda 80-90 a vuruyorr sonra 35-40 a iniyor
MSI afterburn ile test edip daha detaylı bilgilendirme yaparsan daha iyi olur ve başlığı konuyla alakalı şekilde değiştir
onuda kaliteli aldım thermal grizllyKasaya fan almayla çözülmez öncelikle o iş. Termal macun yenilediysen kaliteli termal macun lazım ekran kartları için.
şuan normal duruyor ama bi teste soksam tak diye kapanacakMSI afterburn ile test edip daha detaylı bilgilendirme yaparsan daha iyi olur ve başlığı konuyla alakalı şekilde değiştir
yardımcı olabilirmisinzKasaya fan almayla çözülmez öncelikle o iş. Termal macun yenilediysen kaliteli termal macun lazım ekran kartları için.
Fanlar dönüyor mu? Gerçi dönmese bile bir süre dayanır kapanmaz. O kartta başka bir sorun vardır. Soğutucu montajında sorun olabilir.Alıntıyı görüntüle
onuda kaliteli aldım thermal grizlly
şuan normal duruyor ama bi teste soksam tak diye kapanacak
2 ci kez termalini değiştim bugünFanlar dönüyor mu? Gerçi dönmese bile bir süre dayanır kapanmaz. O kartta başka bir sorun vardır. Soğutucu montajında sorun olabilir.
Oyun içi testleri yaparmısın internette nasıl yapıldığını bulursunAlıntıyı görüntüle
onuda kaliteli aldım thermal grizlly
şuan normal duruyor ama bi teste soksam tak diye kapanacak
yardımcı olabilirmisinz
2. kez yapmaya gerek yok zaten. Söylediğim gibi montajında bir sorun vardır ya da yeni aldıysanız BIOS falan atılmıştır mining için.2 ci kez termalini değiştim bugün
yeni almadım da tekrardan soğutuyu kontol edeyim tekrardan yazrım teşekkür ederim ilgilendiğiniz için2. kez yapmaya gerek yok zaten. Söylediğim gibi montajında bir sorun vardır ya da yeni aldıysanız BIOS falan atılmıştır mining için.
sen nasıl bi kıralsın tam dediğin gibi oldu2. kez yapmaya gerek yok zaten. Söylediğim gibi montajında bir sorun vardır ya da yeni aldıysanız BIOS falan atılmıştır mining için.
Çok denk geldim artık ilk aklıma gelen şeyler tutuyoryeni almadım da tekrardan soğutuyu kontol edeyim tekrardan yazrım teşekkür ederim ilgilendiğiniz için
sen nasıl bi kıralsın tam dediğin gibi oldu![]()
çok teşekkür ederim ALLAHA EMANET OLUN SAĞLICAKLA KALINÇok denk geldim artık ilk aklıma gelen şeyler tutuyor![]()