Ekran Kartım Fazla Isınıyor Yardım?

ysfdemr23

80+
Reaksiyon skoru
2
ARKADAŞLAR EKRAN KARTIM AŞIRI ISINIYOR KENDİ KENDİNE SICAKLIĞI YUKARI ÇIKIP AŞAĞI İNİYOR TERMAL MACUN DEĞİŞTİM KARTI TEMİZLEDİM KASAYA 4 FAN ALDIM FAKAT DEĞİŞİKLİK YOK YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

Ekran kartın ne? Sıcaklıklar ne? Azıcık detay verin.

ARKADAŞLAR EKRAN KARTIM AŞIRI ISINIYOR KENDİ KENDİNE SICAKLIĞI YUKARI ÇIKIP AŞAĞI İNİYOR TERMAL MACUN DEĞİŞTİM KARTI TEMİZLEDİM KASAYA 4 FAN ALDIM FAKAT DEĞİŞİKLİK YOK YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
MSI afterburn ile test edip daha detaylı bilgilendirme yaparsan daha iyi olur ve başlığı konuyla alakalı şekilde değiştir

hocam rx 570
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

reisim sıcaklık çok ani değişiyor mesela bir anda 80-90 a vuruyorr sonra 35-40 a iniyor
Kasaya fan almayla çözülmez öncelikle o iş. Termal macun yenilediysen kaliteli termal macun lazım ekran kartları için.

MSI afterburn ile test edip daha detaylı bilgilendirme yaparsan daha iyi olur ve başlığı konuyla alakalı şekilde değiştir
1696185599910.png

Kasaya fan almayla çözülmez öncelikle o iş. Termal macun yenilediysen kaliteli termal macun lazım ekran kartları için.
onuda kaliteli aldım thermal grizlly

şuan normal duruyor ama bi teste soksam tak diye kapanacak

yardımcı olabilirmisinz

Alıntıyı görüntüle

Fanlar dönüyor mu? Gerçi dönmese bile bir süre dayanır kapanmaz. O kartta başka bir sorun vardır. Soğutucu montajında sorun olabilir.

Alıntıyı görüntüle

yardımcı olabilirmisinz
Oyun içi testleri yaparmısın internette nasıl yapıldığını bulursun

2 ci kez termalini değiştim bugün
2. kez yapmaya gerek yok zaten. Söylediğim gibi montajında bir sorun vardır ya da yeni aldıysanız BIOS falan atılmıştır mining için.

2. kez yapmaya gerek yok zaten. Söylediğim gibi montajında bir sorun vardır ya da yeni aldıysanız BIOS falan atılmıştır mining için.
yeni almadım da tekrardan soğutuyu kontol edeyim tekrardan yazrım teşekkür ederim ilgilendiğiniz için

sen nasıl bi kıralsın tam dediğin gibi oldu :D

Son düzenleme:
yeni almadım da tekrardan soğutuyu kontol edeyim tekrardan yazrım teşekkür ederim ilgilendiğiniz için

sen nasıl bi kıralsın tam dediğin gibi oldu :D
Çok denk geldim artık ilk aklıma gelen şeyler tutuyor :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,244
Üyeler
196,919
Son üye
Soles