Gaming.gen.tr rezilliği

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Adamlar ne guzel paketlemis ya kargoyu, helal olsun cidden ustune kadar kirilabilir yazdirmislar bir de. Gaming gen'i tavsiye etme sebeplerimden birisi de bu

bak hala konudan çıkar mısın diye forum kullanıcıları üstünde baskı kuruyorsun banlancaksın böyle giderse :D

burası bir forum özgür bir ortam konuyu açmadan önce konu senin konun açtıktan sonra konu herkesin konusudur. yapma bunu :D

Adamlar ne guzel paketlemis ya kargoyu, helal olsun cidden ustune kadar kirilabilir yazdirmislar bir de. Gaming gen'i tavsiye etme sebeplerimden birisi de bu
videonun son 30 saniyesini birde konuyu baştan sona okurmusunuz hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bak hala konudan çıkar mısın diye forum kullanıcıları üstünde baskı kuruyorsun banlancaksın böyle giderse :D

burası bir forum özgür bir ortam konuyu açmadan önce konu senin konun açtıktan sonra konu herkesin konusudur. yapma bunu :D
kullanıcılar? kardeşim ikinizde konu dışı yorum yapıp şahsıma hakaret ediyorsunuz adam gibi yanıt verene bizde adam gibi yanıt veririz sen haklısın tamammı yazma allah aşkına.

Neyse seni engelliyorum yaz dur kardeşim ikinizide engelliyorum

@Emmree hocam şu arkadaşlara uzaklaştırma veyada konuya yazmama cezası verirmisiniz konuyu kirletiyorlar burda bir konu hakkında tartışıyoruz

Yoo gayet guzel paketlemisler, yanlis bir sey mi dedim? Baska firmalar kutunun icine doldurup gonderiyor, takdir ettim
son 30 saniyesini açıp konuyu okurmusunuz? adamlar açılmış ürün göndermişler olay o

videonun son 30 saniyesini birde konuyu baştan sona okurmusunuz hocam.

kullanıcılar? kardeşim ikinizde konu dışı yorum yapıp şahsıma hakaret ediyorsunuz adam gibi yanıt verene bizde adam gibi yanıt veririz sen haklısın tamammı yazma allah aşkına.

Neyse seni engelliyorum yaz dur kardeşim ikinizide engelliyorum
yoo ben gayet konu dahilinde bir yorum yaptım dava açtığımı kazandığımı söyledim belki bilmiyorsun diye yol göstermeye çalıştım. Ama sen bu kafa bu üslup bu sinirle sana destek olmaya çalışan insanlara kuruluyorsun. Yapma bunu hadi git bi su çarp yüzüne rahatla

@Emmree hocam şu arkadaşlara uzaklaştırma veyada konuya yazmama cezası verirmisiniz konuyu kirletiyorlar burda bir konu hakkında tartışıyoruz

son 30 saniyesini açıp konuyu okurmusunuz? adamlar açılmış ürün göndermişler olay o
Kac para verdin hocam sen bu sogutucuya, bi link ativer bakim

çok mu takıldın abim lafına o zaman yerini bileceksin. küfür edecekmişte neyseymiş. devam et böyle reelde öttürürsün.

senin kazandığın davadan banane kardeşim kullandığın laflara dikkat et saygını takın askerlik arkadaşın yok senin çık kardeşim konudan istenmediğin yerde durmak çokmu seviyorsun

Hocam şu arkadaşları raporlayın ben raporladım ceza alırlar yetkililer gördükleri zaman.
Bana niye mesaj atıyorsun hocam ? Konudan çıkın dediniz kendiniz Halledin

12 bin lira falan yaziyor bu adam 12 bin liraya islemci sogutucu mu almis la

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri