Intel Arc A580 Tanıttı !

Özelden yazın size windows update kaldırılmış Windows kuralım kafanız rahat etsin 🤣
Yada videolara bakıp kalıcı olarak kapatın update i.
Windows 10 süper Lite kullandım 2 yıl onda defender yoktu bu dediğin Windows un ISO dosyasını buraya link atma şansın varmı hocam ( öyle bir Windows varsa) .d
Post automatically merged:

Yada özelden da olur hocam linki atma şansın varsa

AMD imaj düzeltmenin yanına bile yaklaşmadı driver konusunda 2013 te neyse halen aynı.
23.9.2 ve 23.9.3 sürümleri berbat ötesi.
İki sürücüyü WHQL olarak yayınladılar ama kararlılıkla uzaktan yayından alakası yok. Bu kadar sık driver çıkarmak yerine ara ara çıkar ama stabil yap be AMD.

LAST OF US - DETROİD BECOME HUMMAN da köpek gibi çöktü durdu bi kısımda tee 1 buçuk sene önce çıkan sürüme geçip stabil şekilde bitirebildim Detroidi.
Oyunu silip yükledim, önceki sürüme döndüm vs derken en son araştır araştır zor buldum stabil olan bi sürüm varmış vs vs.
AMD pişmanlıktır GPU konusunda.
Bundan sonraki kartımı Nvidia alacağım.
İşlemcilerine lafım yok ama :)

Ben şeyi de çok merak ediyorum NVdia nın kafası atsa da işlemci çıkarsa;
NVİDİA İŞLEMCİ + NVİDİA GPU sistem nasıl olur acaba 🤣🤣

Ahahah 🤣

Sürücü konusunda editörler hala çok pohpohluyor. Ya gerçekten AMD'nin ciddi anlamda kodlama konusunda problemleri var kullandığı tür kaynaklı ya da Microsoft ve oyun üreticileri çok şeyine takmıyor, pazar payını göz önüne alarak. Bir firmanın her alanda bu şekilde patlaması çok normal değil.

En basitinden 2 örnek;
CS2 - Bu oyun için bir sürü problemi vardı.
1697017090415.png

Win 11 update
1697017123541.png

Nvidia işlemci konusunada girerse ben Apple'ın M işlemciler ile yaptığı gibi bir mantığı baz alacaklarını düşünürüm. GPU ve CPU tek katman halinde.

Windows 10 süper Lite kullandım 2 yıl onda defender yoktu bu dediğin Windows un ISO dosyasını buraya link atma şansın varmı hocam ( öyle bir Windows varsa) .d

Yada özelden da olur hocam linki atma şansın varsa
Var güzel iso özelden yazın paylaşayım gereksiz her şey ve defender silinmiş versiyon :)
3 yıldır bu sürümleri kullanıyorum ben.

AMD imaj düzeltmenin yanına bile yaklaşmadı driver konusunda 2013 te neyse halen aynı.
İki sürücüyü WHQL olarak yayınladılar ama kararlılıkla uzaktan yayından alakası yok. Bu kadar sık driver çıkarmak yerine ara ara çıkar ama stabil yap be AMD.

LAST OF US - DETROİD BECOME HUMMAN da köpek gibi çöktü durdu bi kısımda tee 1 buçuk sene önce çıkan sürüme geçip stabil şekilde bitirebildim Detroidi.
Oyunu silip yükledim, önceki sürüme döndüm vs derken en son araştır araştır zor buldum stabil olan bi sürüm varmış vs vs.

Ahahah 🤣
Hangi sürümü sorunsuz kullanıyorsunuz hocAm

180 dolarlık çıkış fiyatı güzel ama güç tüketimi konusunda başarısız, yüksek güç tüketimi de sıcaklık/fan hızı gibi değerlere genelde olumsuz yansıyor. Orta-üst segment kartlarında bu noktayı çözebilirlerse çok iyi olur.

Ahahah 🤣

Gerçekten son sürümleri kötü. Bugüne kadar hiçbir sorun yaşamamıştım ben AMD'de. Hep son sürümleri kullanırdım. Az önce PC'yi açtım geldim ekran beyaz karıncalanma olmuş. İlk defa böyle bir şey gördüm. Kablosunu çıkar-tak yaptım düzeldi Allah'tan.

Güncellemelerle düzeltmesi gerekirken bunlar bozuyor anlamadım. :D Ama yine de seviyorum ya, memnunum. :D

rx 7600 ü geçtiği söyleniyor bakalım ne kadar doğru :kekw:
rx6600 den dahi kötü bir performansa sahip kart 7600 ü nasıl geçiyor.

%28 lik performans farkı yazılım ile kapanacak bir performans farkı değil.

Dediğim gibi önce driverini, yılazılımını düzelt sonra yaparsın 4090 rakibini 😀

750 ile neredeyse aynı bu kart amaç ne

Geri