🔥İndirim Vodafone Pay fırsatları

ijustfaruk

Cezalı
80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
5,971
Vodafone pay hesabınıza yeni hat alırsanız 200 TL numara taşıyarak vodofone'lu olduysanız 100 TL nakit geliyor yanımda uygulamasında 3 soruluk bir anket var vodafone pay hakkında basit sorular soruyor limit belirleyebilir miyim evet belirleyebilirim gibi basit şeyler doğru bildiğiniz soru başı 25 TL'den 75 TL'ye kadar alabiliyorsunuz vodafone paye para yüklemek için banka veya kredi kartınızı kaydedip limit artırma işlemi yaparsanız (uygulama içinden tek tuşla oluyor kredi veya banka kartıyla ilgili bir işlem değil) 50 TL veriyor bide otomatik ödeme talimatını vodafone pay üzerinden verirseniz faturanın yarısı düşüyormuş ama o max 70 liraya kadar oluyor şebeke probleminiz yoksa görseldeki tarife benim gibi şehir dışında okuyanlar için mükemmel indirimli RED tarifeleri için referans kodu KATALOG25

IMG_20231014_040029.jpg

Son olarak vodafone yanımda üzerinden mobil ödeme hizmetini açarsanız (play storeda oyun içi nakit vs alırken ödeme yöntemi olarak hattın çıkması için bunu yapıyoruz harcamalarınız faturaya ekleniyor) aşağıdaki kampanyalar var

Vodafone Mobil Ödeme ile ilk defa Google Play Store'da PUBG Mobile, Zynga, Zula, Supercell, Riot Games, Tavla Stars, Trivia Drive, Garena, Candy Crush, Mobile Legends ve daha pek çok oyunlarinda yapacaginiz harcamalarin
100 TL'ye varan tutarini geri kazanin! Daha önce Vodafone Mobil Ödeme servisini kullanan kullanicilar ise kampanya kapsaminda 50 TL'ye varan indirim kazanabilirler!
Kampanyadan faydalanmak için KATIL OYUN yazarak
2020'ye göndermeyi unutmayin.

Buda diğeri ama önce yukarıdakini yapın çünkü o mobil ödemeyle yapılacak ilk alışverişe özel

Vodafone Mobil Ödeme ile KodMarketim üzerinden Razer Gold, Valorant, League of Legends, PUBG Mobile, Roblox,Point Black platformlari üzerinden oyun kodu; TOD,
D-Smart Go, Exxen, BluTV, S Sport+, FilmBox+ platformlani üzerinden de dijital üyelik kodu harcamalarinda 50 TL'ye varan indirimi kaçirma!

Ekler

• Screenshot_2023-10-14-23-41-40-175_com.tmob.vodafonewallet.prod.jpg
    Screenshot_2023-10-14-23-41-40-175_com.tmob.vodafonewallet.prod.jpg
    686.9 KB · Hit: 120
  • Screenshot_2023-10-14-23-43-29-202_com.tmob.vodafonewallet.prod.jpg
    Screenshot_2023-10-14-23-43-29-202_com.tmob.vodafonewallet.prod.jpg
    589 KB · Hit: 108
  • Screenshot_20231015_085403_Chrome.jpg
    Screenshot_20231015_085403_Chrome.jpg
    108.4 KB · Hit: 96
Son düzenleme:
Yeni hat alırsanız vodofone pay hesabınıza 200 TL numara taşıyarak geçtiyseniz 100 TL geliyor yanımda uygulamasında 3 soruluk bir anket var vodofone pay hakkında basit sorular soruyor limit belirleyebilir miyim evet belirleyebilirim gibi basit şeyler doğru bildiğiniz soru başı 25 TL en fazla 75 TL alabiliyorsunuz vodofone paye para yüklemek için banka kartınızı kaydedip limit artırma işlemi yaparsanız (uygulama içinden tek tuşla oluyor kredi veya banka kartıyla ilgili bir işlem değil) 50 TL veriyor bide otomatik ödeme talimatını vodofone pay üzerinden verirseniz faturanın yarısı düşüyormuş ama o max 70 liraya kadar oluyor şebeke probleminiz yoksa görseldeki tarife benim gibi şehir dışında okuyanlar için mükemmel

Alıntıyı görüntüle

Son olarak vodofone yanımda üzerinden mobil ödeme hizmetini açarsanız (play storeda oyun içi nakit vs alırken ödeme yöntemi olarak hattın çıkması için bunu yapıyoruz harcamalarınız faturaya ekleniyor) aşağıdaki kampanyalar var

Vodafone Mobil Ödeme ile ilk defa Google Play Store'da PUBG Mobile, Zynga, Zula, Supercell, Riot Games, Tavla Stars, Trivia Drive, Garena, Candy Crush, Mobile Legends ve daha pek çok oyunlarinda yapacaginiz harcamalarin
100 TL'ye varan tutarini geri kazanin! Daha önce Vodafone Mobil Ödeme servisini kullanan kullanicilar ise kampanya kapsaminda 50 TL'ye varan indirim kazanabilirler!
Kampanyadan faydalanmak için KATIL OYUN yazarak
2020'ye göndermeyi unutmayin.

Buda diğeri ama önce yukarıdakini yapın çünkü o mobil ödemeyle yapılacak ilk alışverişe özel

Vodafone Mobil Ödeme ile KodMarketim üzerinden Razer Gold, Valorant, League of Legends, PUBG Mobile, Roblox,Point Black platformlari üzerinden oyun kodu; TOD,
D-Smart Go, Exxen, BluTV, S Sport+, FilmBox+ platformlani üzerinden de dijital üyelik kodu harcamalarinda 50 TL'ye varan indirimi kaçirma!
Tarife biraz pahalı
25gb+ insta wp tw Facebook spotfy sınırsıza 203 lira ödeyenler var
Ben 2. 12 aylık dönemdeyim üstte yazdığım tarifeye 146 ödüyorum

Tarife biraz pahalı
25gb+ insta wp tw Facebook spotfy sınırsıza 203 lira ödeyenler var
Ben 2. 12 aylık dönemdeyim üstte yazdığım tarifeye 146 ödüyorum
Yeni müşterilere biraz tuzlu ama sınırsız youtube için değer tabii ki bunu KYK'da hayatta kalmaya çalışan bir öğrenci olarak yorumluyorum çekmiyor ama idare ediyoruz

ben 25gb int , sınırsız müzik ,video,sosyale 190 civarı ödüyorum bu aydan sonra 240 civarı olacakmış sizce nasıl

KYK'da hayatta kalmaya çalışan bir öğrenci
ben de bundanım ama
Altta attığım tarife daha iyi sizinkinden
Eğer sorun olmazsa 4+ kalan hersey sınırsız tarifeler de var 130 civarına onlara da bak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben 25gb int , sınırsız müzik ,video,sosyale 190 civarı ödüyorum bu aydan sonra 240 civarı olacakmış sizce nasıl
Müşteri hizmetlerini ara belki daha uygun tarifeler vardır

Ekler

• 04FF47E8-21D1-4769-B8B4-52A423817272.png
    04FF47E8-21D1-4769-B8B4-52A423817272.png
    950.6 KB · Hit: 156
KYK için düşünürsek mantıklı gerçekten. Bende 20gb var yetmiyor. Youtube sınırsız olması çok iyi özellikle

Çekse bir de iyi de Vodafone çekmiyor ki. :D
Keşke hocam keşke

ben de bundanım ama
Altta attığım tarife daha iyi sizinkinden
Eğer sorun olmazsa 4+ kalan hersey sınırsız tarifeler de var 130 civarına onlara da bak

Müşteri hizmetlerini ara belki daha uygun tarifeler vardır
Bu arada arayıp arkadaşıma şöyle bir fırsat sunulmuş bende o paketten faydalanabiliyor muyum diyince yapıyorlar gerçekten ben dönem bitince Turkcelle geçeceğim sanırım okul internetinden dizi film yt videosu indirir paket internetiyle instayı kyk internetiyle canlı dersleri hallederim

Hadi size bir kıyak söyleyem. Vodofone Pay ile Aylık faturanızın yarısı iade oluyor. (Eskiden 50 maks veriyordu şu anda 60 veriyor sınırı bilmiyorum.

Pahalı gibi. Benim daha 1-2 hafta oldu 50 GB + sınırsız sosyal medya 240 TL.

Vodafone mi kullanıyorsun hangi paket o? faturasız mı?
Uygulama üzerinden alamıyorsun. Taahhüt yenilemek için arayınca verdiler. İsmi Red Tarifem 30 GB paketi. +20 de ayrı geliyor.

Geri